Sherlock

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум ја почнал серијата, па да прашам: овој unaired pilot кога треба да се гледа?

Не сум ја почнал серијата, па да прашам: овој unaired pilot кога треба да се гледа?

Не ја гледај, немаш потреба. Тоа ти е уствари првата епизода, само со малку поинакви кадри и скратена верзија е ко што му кажав на Анон, направена за да се убедат челниците на ББЦ да им дадат фора да снимаат. Глеј си ја првата епизода регуларно. Ептен, ако сакаш да ги споредиш прмените после пушти си ја оваа unaired.

• Ми се допаѓа
Reactions: VLJ
Јас си се исплакав на крај од втора сезона, иако знаев.. :)
How the f did he pull that off?

И јас мислам дека е повеќе мртво тело, отколку кукла. Како што може да се види на сцената кога паѓа, рацете му се рашируваат. Епа приметете му ги дланките (зашто само тие се гледаат од цело тело), какви му се бледи, исто како на мртво тело. За тоа како се рашируваат рацете искрено врска немам.

Додека ја чекаме третата сезона времето може да го пополниме со
Elementary варијација на Шерлок

Ај можда требаше нова тема да биде, нека одлучи модераторот.

Ако сакаш да поплниш со Шерлок, гледај си старите. На негледано ќе речам, ама новава екранизација не мираса на убаво, мислам, Вотсон женско. I`ll pass.

Ако сакаш да поплниш со Шерлок, гледај си старите. На негледано ќе речам, ама новава екранизација не мираса на убаво, мислам, Вотсон женско. I`ll pass.
По изгледани две епизоди и не е лошо, напротив занимливо е.

Третата сезона на Sherlock требаше да ја одржи својата премиера во летото на 2013, но ќе закаснат со продукцијата. Очекувајте премиера најрано во зимата 2013, а најверојатно ќе треба да ќекаме до 2014.

И така заборавив дека сум ги изгледал двете сезони...

tLcS3.gif

Третата сезона на Sherlock требаше да ја одржи својата премиера во летото на 2013, но ќе закаснат со продукцијата. Очекувајте премиера најрано во зимата 2013, а најверојатно ќе треба да ќекаме до 2014.
http://nooooooooooooooo.com/
значи таман почнав да ја гледам серијава, првата епизода од прва сезона и првата епизода од втора се брилијантни, секоја чест, обожавам вакви долги епизоди, вчера ја гледав првата епизода од втора сезона, ми се допадна повеќе од филмот со роберт дауни, кој ќе чека сеа у пм, вака и со GoT ми направија :place::mad:

http://nooooooooooooooo.com/
значи таман почнав да ја гледам серијава, првата епизода од прва сезона и првата епизода од втора се брилијантни, секоја чест, обожавам вакви долги епизоди, вчера ја гледав првата епизода од втора сезона, ми се допадна повеќе од филмот со роберт дауни, кој ќе чека сеа у пм, вака и со GoT ми направија :place::mad:
Филмовите на Guy Ritchie се супер, но ако ги споредуваш со серијата, таа е сто пати подобра. Benedict Cumberbatch и Martin Freeman имаат супер хемија, одлично соработуваат и ја има истата доза на хумор како во филмовите.

Ама, то е, сега ќе мора цела година да чекаме...се надевам дека во треатата сезона ќе има барем повеќе епизоди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom