Шеќеринска даде оставка! Кој е следен?

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е следниот?

• Игор Ивановски

Гласови: 18 20,2%
  • Зоран Заев

Гласови: 19 21,3%
  • Јани Макрадули

Гласови: 26 29,2%
  • Некој друг (наведи кој)

Гласови: 26 29,2%

• Вкупно гласачи
    89

Vartolu

The Infamous Mobb
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.899
Поени од реакции
7.118
Локација
Југ
На Канал 5, штотуку изјавија дека Шеќеринска ќе си поднесела оставка..Што е и нормално..Кој е следен?

машала и аирлија :)

следен ... би посакувал БЦ да си дае оставка, да не си валка народот раце :toe:

На Канал 5, штотуку изјавија дека Шеќеринска ќе си поднесела оставка..Што е и нормално..Кој е следен?
Тоа е добра вест , важно е кој ке дојде на нејзино место , ако биде некој сличен дебил тогаш џабе е оставката.Најважно е да реформира таа партија и да дојдат способни луѓе кои ке бидат вистинска конструктивна опозиција , па и нека го срушат ВМРО ако ги бива , со способност , конструктивност и знаење.Впрочем тоа е и поентата на демократијата , тогаш ке добие народот ,вака....

Тоа е добра вест , важно е кој ке дојде на нејзино место , ако биде некој сличен дебил тогаш џабе е оставката.Најважно е да реформира таа партија и да дојдат способни луѓе кои ке бидат вистинска конструктивна опозиција , па и нека го срушат ВМРО ако ги бива , со способност , конструктивност и знаење.Впрочем тоа е и поентата на демократијата , тогаш ке добие народот ,вака....
А гледам некој гласал за Јани Макрадули..Јас мислам дека Шеќеринска е светлосни години пред Јани Макрадули, и во капацитет, и во способност..Со тоа ќе си се дозакопаат...Јас мислам дека Шемата ќе биди, поради блискоста со Б.Ц (и тој е иста катара како и Макрадули)..А лично сметам дека Заев би бил идеална опција..

А гледам некој гласал за Јани Макрадули..Јас мислам дека Шеќеринска е светлосни години пред Јани Макрадули, и во капацитет, и во способност..Со тоа ќе си се дозакопаат...Јас мислам дека Шемата ќе биди, поради блискоста со Б.Ц (и тој е иста катара како и Макрадули)..А лично сметам дека Заев би бил идеална опција..
Јас гледам дека било кој од листата да дојде на нејзино место ке биде уште полошо , треба да ископаат некој нов и никако по критериум на БЦ , па тој криминалец ја донесе партијата во ваква ситуација :nenene:

Ајдеее...Ојде СДСМ...Јани ее дааааа бе ли да биде?? Или Шема у дискотеки шо не го пуштаат па објаснува кој е и шо е? Или па Зајко шо незнае 2 збора да сврзе и шо признава на телефизија дека ќе си продужи со партиски вработувања??

Од моменталниве кој и да е нема да видат власт уште 500 години има аверзија према нив некоја и ќоро и сакато џабе им е све,него оној Николче Поповски шо бидна со тој мислите он да може...

Ивановски, Заев, Макрадули ти се исто онакво друго пакување.
На СДСМ му треба човек кој од 0 година се борел за егзистенција и станал успешен.
Не синче на директор околу кое сите трчаат и 5 му пишуваат.

Од моменталниве кој и да е нема да видат власт уште 500 години има аверзија према нив некоја и ќоро и сакато џабе им е све,него оној Николче Поповски шо бидна со тој мислите он да може...
Николче мислам дека се откажа од политиката...

Макрадули пати од хронично полтронство...нема тој да даде оставка...
Заев нема капацитет да води партија која се стреми во скоро време да дојде на власт.
Шема е бедна креатура, со никаква харизма и премногу злоба и зајадливост.
За жал нема други во највисокото раководство кои би биле спремни и паметни да го обелат образот на таа партија пред народот...
Знаете сите тука кој ќе пресече...

Заев се откажа од пратеничкиот мандат. Како што се очекуваше од калкулаторче ко него. Боли го џоле.

Сепак Дебилијан ќе влезе изгледа.

Не е добро ова...треба сега да се растури партијата, и конечно да ги снема од политичката сцена на Македонија..а не да избираат нов претседател..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom