Долу Шемааа!!!!! мЛадо комуњарче :salut:Шема..
Тоа е добра вест , важно е кој ке дојде на нејзино место , ако биде некој сличен дебил тогаш џабе е оставката.Најважно е да реформира таа партија и да дојдат способни луѓе кои ке бидат вистинска конструктивна опозиција , па и нека го срушат ВМРО ако ги бива , со способност , конструктивност и знаење.Впрочем тоа е и поентата на демократијата , тогаш ке добие народот ,вака....На Канал 5, штотуку изјавија дека Шеќеринска ќе си поднесела оставка..Што е и нормално..Кој е следен?
А гледам некој гласал за Јани Макрадули..Јас мислам дека Шеќеринска е светлосни години пред Јани Макрадули, и во капацитет, и во способност..Со тоа ќе си се дозакопаат...Јас мислам дека Шемата ќе биди, поради блискоста со Б.Ц (и тој е иста катара како и Макрадули)..А лично сметам дека Заев би бил идеална опција..Тоа е добра вест , важно е кој ке дојде на нејзино место , ако биде некој сличен дебил тогаш џабе е оставката.Најважно е да реформира таа партија и да дојдат способни луѓе кои ке бидат вистинска конструктивна опозиција , па и нека го срушат ВМРО ако ги бива , со способност , конструктивност и знаење.Впрочем тоа е и поентата на демократијата , тогаш ке добие народот ,вака....
Тоооо.....На Канал 5, штотуку изјавија дека Шеќеринска ќе си поднесела оставка..Што е и нормално..Кој е следен?
Јас гледам дека било кој од листата да дојде на нејзино место ке биде уште полошо , треба да ископаат некој нов и никако по критериум на БЦ , па тој криминалец ја донесе партијата во ваква ситуација :nenene:А гледам некој гласал за Јани Макрадули..Јас мислам дека Шеќеринска е светлосни години пред Јани Макрадули, и во капацитет, и во способност..Со тоа ќе си се дозакопаат...Јас мислам дека Шемата ќе биди, поради блискоста со Б.Ц (и тој е иста катара како и Макрадули)..А лично сметам дека Заев би бил идеална опција..
Николче мислам дека се откажа од политиката...Од моменталниве кој и да е нема да видат власт уште 500 години има аверзија према нив некоја и ќоро и сакато џабе им е све,него оној Николче Поповски шо бидна со тој мислите он да може...