Шалвари

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Значи со должна почит кон сите девојчиња што ги носат, мене овие воопшто не ми се допаѓаат. Кога почнаа да ги носат мислев дека трендот брзо ќе им помине, ама очигледно се излажав. Можеби навистина на девојчињата им се удобни но кога ќе видам некоја со вакви на неа се осеќам како да сум во турска војска пред 70 години :)

526628_orig.jpg
- ова ми е гадно:nesvest:
HOUSE.JPG
salvari+%2870%29.jpg
-вака некако се трпи.. интересни ми се

Овие по скопјево шо ги мкнат, ми се по бааги тапа. Шознам некако не арно, како посрани да се извинете на израз, а ако се со цветчиња, ондак ко посрани во пижами.
Сепак си поштуем тесни ствари кај женско, да си покаже шо има. Уште поише поштуем без ништо на нив, да си покаже шо има. :)

Имам 3 пара и ги носамм :)
Многу ми се свиѓаат, бидејки се некако у мој стил

Премногу одвратно парче облека. Поготово шо имаше облечено летово другарка ми во една прилика еден гаден црн модел. Девојчево и инаку е доста слабичко ама со шалвариве на неа изгледаше ко не дај боже без нозе.
Уопште не ми се вклопуваат во стилот и никад не би ги облекла :nenene:

Еј мода невидена е шалвари:pos2:
Наместо да истакнат тело...
Ме плаши новава женска мода,шалвари,балетанки:kesa:
Што е следно?

Шалварите се добри за тие што не се слаби ептен да можат да облечат нешто со кул детаљи.

Многу неартикулисано ми изгледаат.Со извинение ама исто како памперс да носат :kesa: Несекојдневно и кич...Свашта:toe:

97_miss_sixty.jpg

E вака нешто барам, не мора баш исти да бидат, ама ако има слични обавезно кажи ми ;)

Овие се ок.Би ги носела...Ама оние другите ми иде да повратам кога ќе ги видам...

Mnogu mi se dopagaat imam ,si gi nosev letoto i kako pantaloni imam i 3/4 i celosni.dole so rimjanski mnogu ubavo stojat:pipi:

Да не видел некој некаде виолетови шалвари?
Ако да, ве молам да ме известите каде :)
Фала.

Шалварите се добри за тие што не се слаби ептен да можат да облечат нешто со кул детаљи.

Сакаш да кажеш да ја сокријат на некој начин дебелата линија ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom