Шал табла или Фета сирење?

• Креатор на темата Креатор на темата paraglajder
  • Време на започнување Време на започнување

Понормално е да не знаеш што е:

• Шал табла

Гласови: 70 77,8%
  • Фета Сирење

Гласови: 20 22,2%

• Вкупно гласачи
    90
се знае шалт табла мора да се знае шо е, сирење ко сирење фета ли е, бучен козјак ли е, плаво ли е се исто, секако не јадам сирење :) така да во моите очи ти си победникот :)

сега може слободно сонце зад Шара да зајдува а јас да умирам,
научив што било и ШАЛ ТАБЛА и ФЕТА СИРЕЊЕ.

А ја цело време мислев дека Фета сирењето се вика така пошто некој циган по име Фета одлучил да отвори коНпанија за млечни производи наречена Фета компани и од таму Фета сирење.
Јеби га.

t0539Lr.png

Шал табла

се знае шалт табла мора да се знае шо е, сирење ко сирење фета ли е, бучен козјак ли е, плаво ли е се исто, секако не јадам сирење :) така да во моите очи ти си победникот :)

Јас од сирење знам кравјо, овчко, топено, биено, моцарела - ради пици-мици и може уште некое шо не ми текнува (мувлосано). А и не се замарам да ги знам другите.

Ама па да му се сневиди, шалТ табла, шофершајбна, итн се меѓу основните ствари во еден автомобил -.-

Јеби га, кажувајте сега кај има највкусен бургер во Скопје

Јас од сирење знам кравјо, овчко, топено, биено, моцарела - ради пици-мици и може уште некое шо не ми текнува (мувлосано). А и не се замарам да ги знам другите.

Ама па да му се сневиди, шалТ табла, шофершајбна, итн се меѓу основните ствари во еден автомобил -.-

Јеби га, кажувајте сега кај има највкусен бургер во Скопје
7ца

Буквално прв пат во живот слушам за шал табла. Мислев е некој вид на сирење. Според гугл....нема врска со сирење.
My brain is full of what за целава тема...

Прво од насловов мислев ова ќе биде македонска верзија на the dress каде што бел шал ставен на бела табла изгледал ептен на фета сирење оддалеку па не си бил сигурен дали тоа на сликата е шал табла или сирење.. колку само не сум во право...

А ја цело време мислев дека Фета сирењето се вика така пошто некој циган по име Фета одлучил да отвори коНпанија за млечни производи наречена Фета компани и од таму Фета сирење.
Јеби га.
Каков непотребен, очаен обид за хумор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom