Sex and the City

Гогото

MYSTIQUE
Член од
14 јуни 2006
Мислења
139
Поени од реакции
2
JASMIN напиша:
znaete li nekoj link na koj ke mozam on line da gi gledam epizodite? ne mi e vazno od koja sezona, samo serijata da ja gledam?

Odnapred fala!

пробај по руските сајтови има доста епизоди таму почни од epidemwarez.ru и гледај натака по тоа листите на сајтовите што се рекламираат сигурно ке налеташ на нешто

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Serijata bese super. Bese realna za premnogu stvari, no sto ja preuvelicija, ja preuvelicija. Epten interesna bese inace steta so zavrsi

Гогото

MYSTIQUE
Член од
14 јуни 2006
Мислења
139
Поени од реакции
2
*P|nK_G|rL* напиша:
Serijata bese super. Bese realna za premnogu stvari, no sto ja preuvelicija, ja preuvelicija. Epten interesna bese inace steta so zavrsi

Балашевич: Све што је лепо има крај...

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
I ja mnogu ja sakav serijava... Mnogu mi e drago sto Nova tv naskoro ke ja emituva cela!

Член од
7 јануари 2008
Мислења
276
Поени од реакции
13
После Пријатели,најдобра серија.Ја читав и книгата ама серијата е далеку подобра за гледање.Најјака е Саманта.

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Одлична беше серијава !

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
Ja obozavav serijata, ali edvaj cekam da izleze filmot...eeeee da dojde Maj mesec!

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Mnogu ja sakav serijata i epten sakam da go gledam filmot:vozbud:..Mi se cini deka gi gledav site epizodi,nekoi bea epten otkaceni,ama vo sekoj slucaj bese mnogu interesna serija,komicna,na momenti epten realna i mi se dopagase stajlingot na Keri.

Член од
12 февруари 2008
Мислења
338
Поени од реакции
16
SEX AND THE CITY

Sarah Jessica Parker-Carrie,Kim Cattrall-Samantha,Cynthia Nixon-Miranda,Kristin Davis-Charlotte.Тие се главните ликови во оваа серија SEX AND THE CITY.
Незнам дали некој ја гледал оваа серија.Дали ви се допаѓа или можеби не?Сега ќе имало нови епизоди,дали некој знае повеќе за тоа?Пишите,дали знаете кога ќе почнат,кој лик најмногу го сакате?!Јас многу ја гледав оваа серија многу ми е интересна,најмногу ја сакам Sarah Jessica Parker-Carrie.Се надевам и новите епизоди ќе бидат интересни.Поздрав!

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.226
Поени од реакции
954
Еее како може да не сме ја гледале :)
Јас ги изгледав сите можни репризи, и пак да ја дадат одново, пак ќе ја гледам :)
Инаку слушнав и јас дека има нови епизоди и филм, ама не сум сигурен кога ќе бидат емитувани кај нас :)
Инаку нај лик што го сакав беше Кери :)

jass

Aut viam inveniam aut faciam!
Член од
25 август 2007
Мислења
328
Поени од реакции
4
Nema da ima novi epizodi pri kraj e filmot sega ne znam tocno koga ke se pusti po kinata megutoa se zavrsuva so snimanje na filmot Sex and the City pa imame na sto da se raduvame :)
Inaku i 100 pati da gi gledam nema da mi stanat dosadni!

http://www.imdb.com/title/tt1000774/ eve link premierata treba da e na 28 Maj 2008!

Член од
12 февруари 2008
Мислења
338
Поени од реакции
16
хмммм мора да се гледа филмот

A

Anck-Su-Namun

Гостин
Ја гледав серијата секој пат кога ќе стигнев. Многу добра серија една од најдобрите според мене. Би ја гледала пак и пак и пак .....
Инаку омилен лик ми беше Кери :)
А многу би сакала да го гледам и филмот само не знам кога ќе стигне кај нас...I hope soon :)
Во секој случај многу добра серија :tv:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.496
Поени од реакции
8.017
Ах Сексот и градот :)
Една од првите епизоди што ги гледав тема беше 20годишни мажи со пирс на јазикот (тогаш имав 18-19и желба за пирсање), и се заразив, ЉОЉ.

А, и на работа имам колешка која многу потсетува на Кери Бредшо, не физички, ама животот и делото им се прилично слични :)

Филм ќе има, иако нон стоп по жолтата штампа излегуваат вести како Ким Катрал се скарала со оваа па со онаа :pos:
Пред да се појави филмот ви кино салите којзнае каков трач ќе пласираат :pos:

p.s. Подоцна следеа лавина слични серии снимани по сите краеви на светот, јас ја гледав FOXES во српска продукција. И имаше една интересна на Телма, руска серија, ама додека да дознаам заврши.

Kajgana Shop

На врв Bottom