Haha

Zasto toa jas osekjam deka lichno bas TI nemash pravo da mi kazuvash kolku golem ili mal patriot sum ili ne sum ?!? Deka ima procent na 'jugosloveni' vo Makedonija e tochno , ne odrekuvam. Dali pravime muabet za 98 %? NE.Mnogu pomalce. I jas lichno mnogu ne gi svakjam , i im se smeam. A toa deka povekje od Makedoncite se protiv priznavanje na Kosovo i vleguvanje vo ogan , ne ne pravi jugosloveni ili srbomani , jasno? Neka ne ti vrie sega tebe tvojata krv (nemame ista , taka?) , i ne vleguvaj segde vo emocii kade sto voopshto lichno TI ne si ni povikan.
Jas se osekjam kako MAKEDONEC be i imam pravo na revolt. Ti ne si Makedonec , i te molam malce namali.I po greshka nekogash da se kazesh deka si Makedonec (ne kako nacionalnost , tuku kako drzavjanin) , sto ke bide za pozdravuvanje , pak nema da te esapam vo ovoj topic."Vo Amerika site se Amerikanci" a? A vo Makedonija? Od Jugoslovenite sto se tolku mnogu , nema Makedonci a? Preispitaj go tvojot etnikum kako se izjasnuva po ova prashanje, pa posle vregjaj me mene i celiot makedonski narod ovde.Tebe ic k... nikogash nema da te boli ako nekoj se obide ili se obiduva da me nareche (napravi) mene ili drugite Makedonci po nacija , kako bugari.
Ti ke likuvash i ke se raduvash.
Nego aj da ne ja shiram a imam ushte dosta da ti kazam.
Najmalce sega imam gnev kon Albancite ili nekoj drug soseden narod ili nacija.
Od domashnite kopilinja kako Ljubcho najvekje mi se stemnue.
P.S.
Rusija? Majka? Ova za mene bese?
Rusite se be za nidge.
Ednash kazav i pak ke kazam.Samo so USA , i se nadevam deka ke im ostaneme vo interesnata sfera. Se drugo, Russi, Evropi , i slichni boranii ne se za tashak.Dushman do dushman.