Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Realno i dobro napishano.Pa dobro be, neli e on vasiot vojvoda, vasiot idol, vasiot svetec i angel, vasiot star lider na partijata, vasiot premier?
Kako mozevte da se krstite togas vo nego, a sega go plukate?
Dali primetuvate kolku ste polticki naivni, kako ne mozete da procitate covek i kolku lesno moze da ve vodat kako ovci vo bezdna?
So toa sto bil vas lider i sto masovno ste go glasale, so toa sto ima seuste sledbenici i simpatizeri zad sebe, koi javno se krijat, so toa sto go napravivte multimilioner i ne go oteravte vo zatvor radi krazbi i proneveri, seuste moze da pisuva po vesnicite i polticki da tezi.
Bilo kako bilo, covekot ima golemo cuvstvo za politickata sostojba na Balkanot i Makedonija, drugo e rabotata sto toj od sekogas bese na bugarskata strana i za Bugarija.
Vo sekoj slucaj, uste ednas, covekot mnogu dobro ja razbral sostojbata za razlika od mnogu vas, a toa e deka Grcija e regionalna sila so golemo vlijanie na svetsko nivo i deka vo NATO i EU, taa ima golemo vlijanie i sila, deka USA ustvari "ne prizna" pod ustvnoto ime samo za da go unisti refendumot protiv albanizacijata i federalizacijata na RMakedonija, deka prasanjeto za sudbinata na Makedonija, ne lezi tolku vo imeto, kolku vo albanskiot faktor v RMakedonija t.e. na prvo mesto vo toa, deka ako sme tolku zapnale za NATO i EU, deka ke mora da popustime za imeto, no deka toa nema da ni ja osigura idninata na drzavata, a osobeno sudbinata na makedonskiot narod....
Ajde sega site vo glas
njato, njato, eu, eu
Super poenta.Pa dobro
Bilo kako bilo, covekot ima golemo cuvstvo za politickata sostojba na Balkanot i Makedonija, drugo e rabotata sto toj od sekogas bese na bugarskata strana i za Bugarija.
Vo sekoj slucaj, uste ednas, covekot mnogu dobro ja razbral sostojbata za razlika od mnogu vas, a toa e deka Grcija e regionalna sila so golemo vlijanie na svetsko nivo i deka vo NATO i EU, taa ima golemo vlijanie i sila, deka USA ustvari "ne prizna" pod ustvnoto ime samo za da go unisti refendumot protiv albanizacijata i federalizacijata na RMakedonija, deka prasanjeto za sudbinata na Makedonija, ne lezi tolku vo imeto, kolku vo albanskiot faktor v RMakedonija t.e. na prvo mesto vo toa, deka ako sme tolku zapnale za NATO i EU, deka ke mora da popustime za imeto, no deka toa nema da ni ja osigura idninata na drzavata, a osobeno sudbinata na makedonskiot narod....
Ajde sega site vo glas
njato, njato, eu, eu
Pa dobro be, neli e on vasiot vojvoda, vasiot idol, vasiot svetec i angel, vasiot star lider na partijata, vasiot premier?
Kako mozevte da se krstite togas vo nego, a sega go plukate?
Dali primetuvate kolku ste polticki naivni, kako ne mozete da procitate covek i kolku lesno moze da ve vodat kako ovci vo bezdna?
Makedonce bratce
Da, da - odsekogas e bil vizioner
Само да ги видиме мажиштата кои ке го сменат името, па нема крајот да им се најде, има да ги линчуваме
Само да ги видиме мажиштата кои ке го сменат името, па нема крајот да им се најде, има да ги линчуваме
Референдум, за тоа
on treba u bg da kazue ne tukaЉубчо Георгиевски, поранешниот лидер на ВМРО-ДПМНЕ и поранешен Премиер на РМ, во својот текст во најновиот број на неделникот ФОКУС елаборира зошто РМ треба да го прифати името Северна Македонија, име со кое може и Грција да се сложи.