Серпико имат нешо за фалење!

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Си ја погодил песната, уште повеќе си го погодил видеото.
Ај, нека ти е честито!:smir:

Филмот е ужас, али Натали Портман владее.

И као озбилно честитаме шо пола милион луѓе го отвориле видеото?

*не сум зајадлива or anything...искрено ми е мило шо толку многу луѓе го погледнале клипот, али поздрави и честитики?:nesum:

Филмот е ужас, али Натали Портман владее.

И као озбилно честитаме шо пола милион луѓе го отвориле видеото?

*не сум зајадлива or anything...искрено ми е мило шо луѓе го погледнале клипот, али поздрави и честитики?:nesum:
Па како? :pos:
Честитаме вештината и способноста да се аплоудира клип и воедно да се натераат пола милион луѓе да го гледаат :)
The tricks of the trade are:
-wait
-wait
-and wait some more

xD

*no hard feelings, just a joke xD

Со предходниот пост само сакав да ја разбијам монотонијата на темава, а сум со сосема спротивна ориентација, од таму искажаната.

Мал on-topic: Дефинитивно, постои незанемарлив процент на користење на YouTube, од страна на македонските корисници, кое има цел - препукување на национална база (најчесто со Грците).

Чекај...Честитате зошо Серпико ја промовира песната, затоа што измиксал слики од веќе готови слики, за тоа колку значат за некоја кауза or sth 500.000 клика на видеото...за што бе луѓе? :(

Серпико направил добро парче ама можел чисто за пример да напише само наслов Пушење на 15-годишна во ГТЦ верувам дека посетеноста ќе била најмалку дупло.

Ти честитам! Втора најпосетувана страна на мојот компјутер е токму youtube, навистина тука ќе се најде видео материјал од сито и решето и тоа ажуриран доследно. Единствениот клип кој го имам ставено на странава, е мојов, просечно реализиран и бедно посетен:pipi::

Evanesencefanarmy, за да ти биде гледано видеото стави му некаков наслов кој би бил карактеристичен за памтење не таму ВТС 02 1. Смисли му име нешто како Зошто во ЕУ ор самтинг :)
После тоа налупај тагови: Macedonia European union Македонија европска унија why integration politics (и уште неколку што би ти дошле на памет) се со цел да ти го става видеото во Related Videos.

Гарантирам зголемена гледаност доколку ме послушаш.

Ајт, у курац, почна грижа на совест да ме јаде, пошо се осеќам ко злобно, намрштено дете на темава или ко мрчаторине у Мапет шоу.

И за да не испадне дека спамирам, последен пост на темава...Да беше за промоција на Македонија, за некоја општа цел, за промоција на нешо, па 500.000 луѓе да го погледнале истото и да честитаме, разбирам.
Али за веќе популарна песна и веќе популарен филм, не ми се чудо толку посети, ниту истото ми има некој значај шо ја можам да го сфатам (значи, на Ина главниот проблем и е тоа...не конта why:nesum:)

И он-топик:
Го користам ју-тјуб едино за музика. Друго, не знам зашо, али не глеам.

И не ставам видеа..Ваљда од ист разлог ради кој неам ни фејсбук, ни мајспејс профил, ниту па комуницирам нешо на мсн...неам време/мотив за таков вид на "комуникација". Чисто војаеришам:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom