Честички Боби, Честички!!!
Ај и јас да ископирам инфо за
мојот профил на ЈоуТубе
Profile edit
Name:Тони
Channel Views:1,074
Subscribers:16
"Republic of Macedonia"
Hometown:Скопје
Country:Macedonia
Моите видеа имаат вкупно нешто под 60.000 прегледи од кои 35 и кусур паѓаат на следново видео:
Влатко Миладиновски го ставив првин затоа што ми се виде некако смешен. Баш памтам со Никола коментиравме сеирџиски на ова видео. Енивејз, го линкував видеово на неколку места и одеднаш песната стана хит меѓу дијаспората, што е очигледно кога се гледа мапата на светот на која ми покажува од која земја е гледано видеото.
Покрај ова со Влатко, ставам и видеа кои ми се мене интересни, или пак правам графички позадини за да ставам на јутјуб песни кои ми се допаѓаат а ги нема на јутјуб. Последни видеа за кои го направив ова се КАРАМЕЛА - Пријателке и МЕМОРИЈА - Нена. Сакав песниве да им ги ставам на Фејсбук профили на некои драги личности, ама линкање од Јутјуб е најлесен и најдобар начин.
Големо изненадување им приредив на двајца мои другари кои беа лани на самер-џоб во Калифорнија. На цимерите од куќата им пуштале македонска музика и нормално им пуштале Архангел, Санаториум, Суперхикс.... И кога го гледале видеото
виделе дека е ставено од страна на мене и радосни викнале, ееејј Тончи ова го ставил на јутјуб

и ми пишаа на скајп веднаш
Најдрага порака што ми стигнала преку јутјуб е од Здравка, пејачката на Патници која ми се заблагодари што го ставив настапот на нејзината група на ланскиот Охрид Фест на мојот јутјуб канал.
А се почна со едноставна регистрација со цел да гледам видеа кај кои е потребно Confirm birth date