Серпико имат нешо за фалење!

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.167
Поени од реакции
702
Не е до толку посебно, ама еден мој клип, всушност единствен кој го имам постирано на YouTube постигна посетеност од половина милион гледачи. Е сега освен што со темава сакам да се пофалам, би сакал да отворам и едно дуго прашање: колку од Македонците го користат сервисот на YouTube, за каква намена, какви се реакциите - и конечно, зошто да не избереме најдобар клип од некој Македонец кој бил гледан на YouTube.

Повелете, моето дело во кое е користена музиката на Damien Rice поточно песната The Blowers Daughter од филмот Closer на режисерот Mike Nichols...

Не за џабе мснот ти е Bobi The King :d Браво ;)

Ее мојот со најмногу посети е 28.000 :)
Секоја чест.

Да ти одговорам сега на прашањето.
Јас ЈуТјуб порано го користев само за да гледам клипови, а сега за да споделам и јас нешто што е наше. Е ќе зборувам за клипот погоре што го спомнав. Песната "Зелката има кошули триста" на јутјуб никој ја немаше стаено, а знаев дека е популарна и дека ќе врати во детските денови многу луѓе затоа и ја аплоадирав. Исто имам аплоадирано и клипови од журката на Боб Синклер за да споделам како беше таму.

Чим се фалите еве го и мојот:

Ашколсун Боби, по креативноста се глеат дек си охриѓанец. :)))))
И чекам да ми рапортираш чуму ти беше текстот од Take my breath away од Berlin, по есемеси шо го пушчав. :)))

Иначе најгледаното мое видео имат 450,692 прегледи до моментов ко го пишам постов. Ај и пола миљон да си дочекам. :) Еве го:

Браво Серпико, и интересен е фактот што имаш постирано само едно видео а тоа е супер успешно. :)

Инаку јас користам јутјуб повеќе од година време, имам околу дваесетина видеа и нешто над 29.000 гледања вкупно.

Ова е последното видео од летната сезона, од утре собирам материјал за есен-зима 2009 :)

Абе никако да седнам да уплоадирам видеа. Али честитки се надевам дека ќе стигнеш меѓу првите 10 :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom