Ska Maniac
Бараба
.....едно време даваа и една со фудбалери на МТВ, не ми текнува како се викаше...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.....едно време даваа и една со фудбалери на МТВ, не ми текнува како се викаше...
еми каде на друго место сме ги гледале тие серии, крајот на 80тите почеток 90тите некадеМајами Вајс одела на МТВ...?
Него како се викаше онаа теленовелата што идеше на А1, а главниот женски лик се викаше Перла?![]()
И ја прекинаа после две сезони, не била гледана демек. А колку само беше уживанција секоја вечер од 22:00 кога ќе почнеше со добро познатата песна. Уф предобра серија.Сопранови на А1 ја имаат давано. Многууу одамна.
Уште памтам една епизода за дух во хотел кој ги бркаше гостите, колку ноќи не спиени заради Стекот.Абе глупи се прајте сосила или што е работата, ова е за vintage серии кои се даваа порано а не бљувотините.
![]()
Unsolved mysteries
Оваа беше топ за да ти го поремети викендот, гласот на Стек + комбинација со петок вечер <3
сите тие случаи што беа со необјасниво прпааУште памтам една епизода за дух во хотел кој ги бркаше гостите, колку ноќи не спиени заради Стекот.
Не загина во боксерски меч овој со црнава маица?Е заради оваа серија колку само домашни ми останаа ненапишани, колку лекции ненаучени, може ќе бев сега академик да не беше серијава.
Воедно ми даде некои тотално нереални очекување за средно школо, влагав у филм дека ќе живеам у магацин со друштво и ќе идам у школо со кола, сепак реалноста беше сурова, идев у средно со 24ка и спиев на кревет на спрат во детската која ја делев со брат ми.