Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.898
- Поени од реакции
- 49.904
Сигурно се десило барем еднаш у минатото ама прв пат го гледам сега како си го вперува прстот кон самиот себе, не кон клубот. Реално за овој лош период виновен е само тој, он го бираше тимот ама се гледа дека нема клик, добро ја почна сезоната ама после репките, и натпреварите во ЛШ како и пар повреди што имаше, се гледа дека тимот игра прилично лошо и безидејно, многу малце шанси имаат, она xG 0.04 му беше у второ со Болоња, 11 леша да имаше на терен боље ќе котираа на тој план.
Почело јеее. He’ll talk with the club.
Conte: "It pains me, after winning the Scudetto, to even mention the specter of finishing tenth again, but we must reflect. I will talk with the club. Right now, we are doing the bare minimum and there is not yet the desire to fight together the way there was last year. It hurts me because I don’t know if we will be able to change this. It means I am not doing a good enough job, because I haven’t entered the players’ heads. The club must know this and they already do. Something has to be done, because I have no intention of just accompanying a dead body. I am the first one who must take responsibility."
Технички не заостнува ич у лига, 2 бода или бод колку е, ништо не е тоа, ама на терен делуваат баш ко онаа екипа која заврши 10то пред да дојде он, и во ЛШ се слични, само овде има среќа 24 тима идат даље, со тоа што топ 8 му се излизга. Oчекуваа многу од Де Брујне, ама јебига, на поклонет пенал при шут се повреди и умре од смрт до Февруари некаде, Лука сега за сега потфрла, а многу малце шанса дава на другите засилувања, ко Ланг на пример кој веќе почна да негодува што не игра а реално не дека пред него играат Марадона и Баџо, па толку малце овој да помирисува терен.