Serie A 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    110
  • Гласањето е завршено на .
Озбилен клуб не го ангажира Тудор
Тука си во право. Ама работите беа покомплицирано. Го чекаа Конте а тој ги искористи за подобри трансфери. Се смена директорот а во меѓувреме иако договорени Тудор да ги води на Светско Клубско првенство одби доколку не му продолжат договор… плус алтернативите беа ужас во летото.

И? Не важи тоа што го пишав?

Не важи, постот не ми беше за да го омаловажам Киву, едноставно толку се добри тренери на пазарот.

Некоаш мора да се проба со помлад и недокажан тренер, може ќе кликне може не.

Треба само да се извади тимот на време ако не кликне

Screenshot_20251108_200602_Flashscore.jpg

Violin Player GIF

Дојдов да пишам дека толку е умрена лигата што никој ниту се заебава со трите 0-0 резултати, ама ете Стефан ме претрка :pos:

Дојдов да пишам дека толку е умрена лигата што никој ниту се заебава со трите 0-0 резултати, ама ете Стефан ме претрка :pos:
Епа пред некоја сезона кога лигата беше лидер у паднати голови одма плачки итаљаните заборавиле одбрана да играат, сеа па не ви чини :icon_lol:

Odamna neam videno fudbaler da igra so mozocen udar kakov sto ima onoj stoperon u Parma denes, ovoj i treba da e sednat na klupa na poluvreme i da bide posle mechot vraten na shtanodt za fejk rejban od kade sto e i sobran najverojatno letovo.

A i onoj levion bek na Milan kako izgubi duel na kraj auuuffff, vo totalno bunilo bese ispraten poraj aut linijata garant ovie 15 minuti go vrakaat u normala u momentov vo sobleuvalni i mu kazuvaat koj e, sto e i zasto e i mu davaat ona da go shmrka kako i da se vikase za da se osvesti i vrati vo realnosta. I ovoj radi ova bi go sednal instantno na klupa ako onoj Bartesagi ili kako i da se vika e u kombinacija, totalno pokloni gol u dosta los moment pred poluvreme, tolku, aaajt mu prais i ne mu prais muabet do zadutre.

Последно уредено:
Не важи, постот не ми беше за да го омаловажам Киву, едноставно толку се добри тренери на пазарот.

Некоаш мора да се проба со помлад и недокажан тренер, може ќе кликне може не.

Треба само да се извади тимот на време ако не кликне
Тренерите се достапни колку што имаш да ги платиш и да им понудиш проект.
Нејсе тоа, лигата е утепана, фудбалот не е тоа што беше, ама пак бе не би го земал Тудор, ни Киву

Тренерите се достапни колку што имаш да ги платиш и да им понудиш проект.
Нејсе тоа, лигата е утепана, фудбалот не е тоа што беше, ама пак бе не би го земал Тудор, ни Киву
И Баерн ги ругаа лани за изборот на Компани ама годинава се утишаа нешто.. Шо знам, мене ми требаат нови тренерски имиња, истите се вртат веќе години уназад нарочито низ Серие А.

Епа пред некоја сезона кога лигата беше лидер у паднати голови одма плачки итаљаните заборавиле одбрана да играат, сеа па не ви чини :icon_lol:
Ама работата сега е што не дека играат Турам, Малдини и Матераци одбрана па затоа дека не паѓаат голови туку нападот толку го бива и се труди.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Forza Sassuolo

Фалеа како екипа.
Пре би да ги гледам овие отколку мртвите Џенова, Верона и Лече.

Комо се истотака освежување во италијанскиот фудбал и мислам дека нивниот проект ќе потрае многу подолго од оној на Монца.
Аталанта после Гасперини некако т'нка работава. Ама секако требаше ова да се очекува со изборот на тренерот. Нешто како кај Фиорентина. :свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom