Magic Mike
Blessings and Love
- Член од
- 20 септември 2023
- Мислења
- 2.181
- Поени од реакции
- 5.250
Наполи,Јуве,Милан,Фиорентина топ 4 на крајот од сезонава.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да, Интер неприкосновен со 38 годишниот Ачерби, две години помладиот Мхтиријан кој кога беше во својот прајм уште имаше реклами за Плејстејшн 3 во ЛШ, а Дармијан служи како замена на четири позиции. Сето ова под палката на Киву кој лани со Парма и не се прослави премногу. Би сакал во Мај да се смеам на коментаров ама не очекувам Интер да се бори за титулата до сам крај ниту па дека ќе биде шампион. Да го земевме Лукман ќе бевме посилни ама со Диуф Миуф тешко. Песимист сум за прв пат во последниве 5-6 сезони откако Интер конечно пркна.
Значи пак доаѓа на тоа дека Интер има слаб тренер, а не слаб ростер.Да да, Интер неприкосновен со 38 годишниот Ачерби, две години помладиот Мхтиријан кој кога беше во својот прајм уште имаше реклами за Плејстејшн 3 во ЛШ, а Дармијан служи како замена на четири позиции. Сето ова под палката на Киву кој лани со Парма и не се прослави премногу. Би сакал во Мај да се смеам на коментаров ама не очекувам Интер да се бори за титулата до сам крај ниту па дека ќе биде шампион. Да го земевме Лукман ќе бевме посилни ама со Диуф Миуф тешко. Песимист сум за прв пат во последниве 5-6 сезони откако Интер конечно пркна.
Дал ние дал Пиоли ќе лапаш 4то местоНаполи,Јуве,Милан,Фиорентина топ 4 на крајот од сезонава.
Интер е граден да игра во таа формација, Инзаги не мења формација, стои фиксно со тројка позади, Конте кога беше кај нас исто со тројка позади игра.Значи пак доаѓа на тоа дека Интер има слаб тренер, а не слаб ростер.
Кој ги спречува да играат 4ка во одбрана или пак со Бастони - Бисек - Павард?
Во средина ги имате Барела, Фратези, Турчинот, Зелински, сега овој Диуф и Сучич кој според мене е многу добар, а потценет играч и Киву пак игра со Михтеријан и во одбрана со Дармијан....
Напред Лаутаро и Турам, ај кажи ми кој има подобар двоец у прв состав од вас?
Лани изгоревте пошо сакавте на сите три фронта да одите, тоа веќе ретко кој го прави.
Да се оди на Серија А и едно од куп и ЛШ зависно од проценка, мислам дека лаганица би ја земале лигата.
Со таква утепана конкуренција у последниве години со Инзаги требаше уште минимум 2 титули да освоите.
Значи следен тренер Аморим.Интер е граден да игра во таа формација, Инзаги не мења формација, стои фиксно со тројка позади, Конте кога беше кај нас исто со тројка позади игра.
Инзаги проба да смени да игра во 4ка позади со Наполи во гости, пола играчи незнаеа што треба да играат.
Ова година пак ќе се оди на три фонта, целта на клубот не е титула, туку повеќе пари, колку подалеку во Лш повеќе пари.
Сериозен тренер нема никад да прифати да тренерира тим во кој нема да му гарантираш засилувања, за да одиш еден чекор понапред. Затоа е Киву донесен, што ќе му донесат со тоа ќе игра, нит ќе се буни нит бутур.
Ова лето нашите трансфери се играчи од 20 и нешто кусур години, платени макс до 20м, ако се погоди топ ќе го стопат наредно лето и така, со овие сопственици така ќе биде, купи - продај тим ќе сме.
Според мене Инзаги го достигна макс со овој Интер, ме влече дека он ќе си остане некој тренер во средна група на тренери, никад нема да биде во оние топ тренери.
Ништо не ни замрсила Рома ланиОд голман до среден ред во ништо не е подобар Јувентус..
За напад може да дискутирамо..
Влајко > Довбик
За Давид и Фергусон допрва треба да докажуваат они во калчото..
Ќе ги споменеш Консисао и Јилдиз наспроти Дибала и Соуле ?
Пази со вистински тренер Рома од колку заостаток ви ги замрси сметките и једва извлековте ЛШ со пеналот на вашиот ви играч позајмен во Венеција што беше..
Не ти е срам? Онака малце?Да да, Интер неприкосновен со 38 годишниот Ачерби, две години помладиот Мхтиријан кој кога беше во својот прајм уште имаше реклами за Плејстејшн 3 во ЛШ, а Дармијан служи како замена на четири позиции. Сето ова под палката на Киву кој лани со Парма и не се прослави премногу. Би сакал во Мај да се смеам на коментаров ама не очекувам Интер да се бори за титулата до сам крај ниту па дека ќе биде шампион. Да го земевме Лукман ќе бевме посилни ама со Диуф Миуф тешко. Песимист сум за прв пат во последниве 5-6 сезони откако Интер конечно пркна.