Serie A 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој?

• Вкупно гласачи
    73
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе битно е да се заокружи дека сезонава најголемиот успех на Милан и Јувентус е тоа што го победија топ 3 тимот во Свет...

А каде реков дека Арсенал е подобар од Ливерпул?
Го испуштив Ливерпул од твојата листа :pos:

Нема врска, сега ви е времето за курч и радување.
Симптоматично е како Интер беше подобар тим сезоната 23/24 во споредба со онаа претходно кога играа финале, а и со оваа сега кога се во полуфинале.

Го испуштив Ливерпул од твојата листа :pos:

Нема врска, сега ви е времето за курч и радување.
Симптоматично е како Интер беше подобар тим сезоната 23/24 во споредба со онаа претходно кога играа финале, а и со оваа сега кога се во полуфинале.
Глеј сеа, да не се разбереме погрешно, не значи под дифолт ако си влегол во полуфинале дека си топ 4 тим у свет, зашо имало случаи на лесен ждреб, среќа, повреди, бла бла бла, ама еве нека биде и субјективно од моја страна, Интер годинава е топ 5 тим во цел свет, а за тоа мислам се потврда и бројките и играта и се останато што може да се земе како параметар за една екипа. Ете лани Интер беше каде каде подобра екипа од полани, ама полани имаа лесен ждреб, изгубена битка за Скудето уште во декември и порастеретени беа од тој аспект, а лани имаа потежок здреб, односно ултра тежок во името на Атлетико во 1/8 финале, а загубија несреќно на пенали. Јебига ЛШ е момент, лани Дортмунд сигурно не беше топ 3 тим па изиграа финале.

Ако освои Интер, ќе иде 5тиот од Италија у ЛШ? :pos:

Да, но доколку и Фиорентина го избаци Бетис а и Лацио да има ист или сличен пласман ко Билбао. Ова подразбира Интер и Фиорентина со победи да ги избацат Барса односно Бетис а не со нерешени зашто ЛаЛига се во пол позиција моментално.
Тешко ама не и невозможно.

Тешко да те сфатат сериозно кога те мочаат Бодо Глимт, Бриж, Феенорд, ПСВ во Еуропа. Оваа лига треба некако да се опорави, ама нема пари за тоа и тука е крај на целиот муабет.

Ех коќе ми текни кога го пофалив Инзаги дека ќе биди тренер од него уште кога беше во Лацио @Stefan-kobe ќе ме обесеше тука :kuracc:

Честито Интераши :)

Ех коќе ми текни кога го пофалив Инзаги дека ќе биди тренер од него уште кога беше во Лацио @Stefan-kobe ќе ме обесеше тука :kuracc:

Честито Интераши :)
Многу е тенка линијата брат, колку само такви ко Инзаги изгореле, ехеее.... Оној во Милан Џонтра што го нарече автомеханичар :pos: Џанпаоло мислам беше, Гасперини во Интер, Пирло кај вас, Газтузо во Милан итн итн итн. Баш ми е драго што Инзаги успеа кај нас зашо е скроз коректен лик и има респект за било кој противник, не е конфликтна личност а има знаење.

Види ја пичкава умрена

“Upon my arrival I said Napoli shouldn’t be a club that players use as a stepping stone, I don’t want to be seen as a liar.

I don’t take back anything I said, but in these 8 months at Napoli I’ve understood that you can’t do a lot of things here at Napoli.”

️ Antonio Conte

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom