Serie A 2024/25

Кој?

• Вкупно гласачи
    73
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.497
Поени од реакции
7.885
Каква храбра изјава од лик што навива за клуб кој во една недела даде гол од офсајт и не му свиреа пенал во дерби за титула. Генијално! Иначе одлуката си е на место, али чим експерт како тебе тврди дека е погрешна, погрешна е…
Дефинитивно Интер беше оштетен

Лигата на Марота:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.527
Поени од реакции
48.271
Каква храбра изјава од лик што навива за клуб кој во една недела даде гол од офсајт и не му свиреа пенал во дерби за титула. Генијално! Иначе одлуката си е на место, али чим експерт како тебе тврди дека е погрешна, погрешна е…
Za Napoli li zboris, zasto oficijalno posle mecot, so ogled deka vo Italija sekogas se analiziraat site odluki za vreme na natprevarite pa Roki izlaga so objasnuvanja, na mecot imalo samo eden nedosuden penal, onoj nad Damfris, taa igra so raka na Damfris spored denesnite pravila za penal i igranje so raka, ne e penal, sto spreci tuka damfris, osven da go udri topkata u glava/telo. Samo ne se zbori mnogu za toa zasto vo istata akcija Inter dobija sloboden i dadoa gol, a tehnicki, treba da se zbori, bar od nasa strana, zasto ocigleden penal u derbi sto moze i da go odluci sampionot, ne bese dosuden.

Последно уредено:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.911
Поени од реакции
17.881
има логика ова што го збориш за поседот кога голманот ја боксуваше
Мислам дека свирна прекршок над голман.
Автоматски споено мислење:

П.С моја грешка

#JuveVerona | regulation pill: the rejection of #DiGregorio (even though it was played and not a deflection, we agree, it can also be discussed) does not constitute a "change of possession".
The VAR protocol specifies that a throw that does not reach a teammate is not considered a change of possession.

✅ For this reason it is correct that the VAR penalises the offside on the goal of #Suslov even if it precedes the throw-in by the Juventus goalkeeper.
IMG_0991.jpeg

Последно уредено:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.286
Поени од реакции
18.565
Абе офсајд свиреа и чист офсајд си беше.
Буквално нацртано е во правилата што не значи менување посед.

@Io Sono Interista додај го и нашиот мистер Мота во анкетата да не ти дојдеме со @Scirea и @Трибиани :sakasuste:

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.442
Поени од реакции
10.912
NOAH OKAFOR RAZVEZAO JEZIK NAKON ODLASKA IZ MILANA:

"U Milanu se radi nekvalitetno, ne trenira se kako treba. Došao sam u Napoli sa 11 kilograma viška, ali smršao sam, jer se u Napoliju trči i trenira na pravi način."
Ме мрзи да правам факт-чек на инфово, ама како ли е у Милан, ако знаеме дека у Наполи ова се условите:

1741181797576.png

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.903
Поени од реакции
61.362

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.527
Поени од реакции
48.271
Ме мрзи да правам факт-чек на инфово, ама како ли е у Милан, ако знаеме дека у Наполи ова се условите:

Прегледај го приврзокот 445116
pa zatoa be u pola grad nema kontinjeri i kanti za otpadoci i gjubreto go frlaat nasekade, sve im sobrale od fudbalskiot klub. :pos:

hahahaha inace seriozno napoli po toa e poznat, pred nekolku godini im protestiraa tie od komunalna ne sobiraa gjubre so nedeli i se kolerosa pola grad i do den denes cela italija gi rebra za toa, i site kazni na klubovive za diskriminacija sto gi dobivaat protiv napoli e radi ova, sto im peat protivnickite navivaci deka smrdat i se nebanjati.

Nekad zaebanciite sami se pisuvaat, u slucaj slikava da e tocna, a deluva deka e.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.959
Поени од реакции
8.874
Секоја утакмица против Наполи ја пеат оваа песна и клубот под дифолт e казнет и си плаќа од 5 до 20 илјади евра

"senti come puzza senti come puzza napoli"

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.797
Поени од реакции
89.316
Screenshot_20250306_122221_edit_1048575845744841.jpg

Ууу јеботе, јас сега гледам дека Јуве е на -6 од Интер...не ја имав погледано табелата долго време, ама какви сме мизерни сезонава се си мислев негде -15 сме од првопласираниот :LOL:

Ќе биде смеење ако по некоја случајност Мота на крај го крене Скудетото

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.442
Поени од реакции
10.912
Прегледај го приврзокот 445236

Ууу јеботе, јас сега гледам дека Јуве е на -6 од Интер...не ја имав погледано табелата долго време, ама какви сме мизерни сезонава се си мислев негде -15 сме од првопласираниот :LOL:

Ќе биде смеење ако по некоја случајност Мота на крај го крене Скудетото
Нема шанси Мота да крене Скудето, да бидеме реални. Тие шанси од мали станаа 0 у моментот кога Бремер почина.

Kajgana Shop

На врв Bottom