Serie A 2024/25

И Скудетото оди кај... (vol.2)

• Јувентус

• Милан

• Интер

• Бум Шака Лака

• Splendora

• Марадона

• Фиорентина/Аталанта

• Остала боранија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.621
Поени од реакции
1.169
Cudno Juve so suvi pozajmici na Kolo-Muani i eve sega Veiga,kako nekoj vtoro razreden tim,dali promenile transfer politika neznam ne gledam nekoja logika tuka sto ke brkaat sezonova,vozot za skudetoto zamina,za top4 ne bi trebalo da ima golem problem,za liga sampioni e naucna fantazija taka da..

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.488
Поени од реакции
5.581
Cudno Juve so suvi pozajmici na Kolo-Muani i eve sega Veiga,kako nekoj vtoro razreden tim,dali promenile transfer politika neznam ne gledam nekoja logika tuka sto ke brkaat sezonova,vozot za skudetoto zamina,za top4 ne bi trebalo da ima golem problem,za liga sampioni e naucna fantazija taka da..
Тактиката е демек толку ќе му се бендиса на играчот кај Мота па сам ќе бара да остани во Јуве

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.191
Поени од реакции
5.833
Тактиката е демек толку ќе му се бендиса на играчот кај Мота па сам ќе бара да остани во Јуве
На векиасињора форумот, пишуваат дека за Коло Муани имале со ПСЖ џентлменски договор и веќе утврдена сума ако Јуве сака да го откупи играчот, ама заради што ти ја знам ФФП, било направено dry loan. Иако, на некои страни и пишува дека Муани доаѓа со одредена сума во договорот за откуп.

Член од
16 август 2018
Мислења
409
Поени од реакции
522
Не промениле трансфер политика. Видоа дека ги утнаа трансферите летово, дека може и од ЛШ место да не фатат. И сега ќе крпат до наредно лето.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.201
Поени од реакции
25.390
Еве кај ќе пукне тиквата. Конте очигледно притиска за трансфер поготово после продавање на Кваратскелија со оглед на тоа што и лично му се има јавувано на Гарначо, а кретенов ништо чудно никок да не му донесе.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.201
Поени од реакции
25.390
Еве кај ќе пукне тиквата. Конте очигледно притиска за трансфер поготово после продавање на Кваратскелија со оглед на тоа што и лично му се има јавувано на Гарначо, а кретенов ништо чудно никок да не му донесе.

Се да ти ебам ја на тебе Фабрицио Романо што ме посрамоти на сред форум пред овие прекрасни и полни со фудбалско знаење членови. :lut:

Член од
12 март 2024
Мислења
279
Поени од реакции
493
Се да ти ебам ја на тебе Фабрицио Романо што ме посрамоти на сред форум пред овие прекрасни и полни со фудбалско знаење членови. :lut:

Го рекол тоа негде приватно 100%. Или го помислил.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.191
Поени од реакции
5.833

Не се секирај, точна е изјавата, само овај кловнов што по некоја случајност е претседател на Наполи, малце е со плиток мозок, и го има изјавено тоа, па после има размислено, што би рекле јазикот му е побрз од умот. Во случајов е дискутабилно дали умот и воопшто постои...

Би сменил пол, само за да и бидам клиент...
Ако смениш, нема да ти е интересна повеќе :)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.501
Поени од реакции
6.936

Наполи има сеа тежок период пред нив до 3 март кога е дуелот со Интер. Кикснат ли сега, одма ќе почне оваа играчка. Кикснуваме оти ми го продадоа најдобриот играч, кажав ја, немаме ростер, немаме капацитет, и одма Де Лаурентис ќе врати.
Ако го преживеат овоа со победи, мислам дека ќе го земат скудетото.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.191
Поени од реакции
5.833
Наполи има сеа тежок период пред нив до 3 март кога е дуелот со Интер. Кикснат ли сега, одма ќе почне оваа играчка. Кикснуваме оти ми го продадоа најдобриот играч, кажав ја, немаме ростер, немаме капацитет, и одма Де Лаурентис ќе врати.
Познавајќи го Конте ништо чудно и да им летни сред сезона..

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.204
Поени од реакции
18.314
Не би било никаков кикс Наполи да загуби/игра нерешено со некој од Јувентус, Рома, Лацио.

Спротивно од тоа би било право чудо да извади некои 7 бодови, т.е некои си 13 од наредните 5 меча и да биде со Интер на +-2 поени пред нивниот директен дуел. Резултативе досега им се исклучиво на мотивација, тактика и физичка подготовка, благодарение и на тоа што не играат Европа. Кога вака се вадат резултати, само секогаш се поставува прашањето до кога може да се издржи. А со Интер кој е 3 класи над Наполи, со тешкаши како Лукаку и просеци како Политано и Распадори во нападот не гледам како ќе решат 13-14 меча до крај во своја полза, просто немаат квалитет.

Kajgana Shop

На врв Bottom