Serie A 2024/25

И Скудетото оди кај... (vol.2)

• Јувентус

• Милан

• Интер

• Бум Шака Лака

• Splendora

• Марадона

• Фиорентина/Аталанта

• Остала боранија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.620
Поени од реакции
1.169
Cudno Juve so suvi pozajmici na Kolo-Muani i eve sega Veiga,kako nekoj vtoro razreden tim,dali promenile transfer politika neznam ne gledam nekoja logika tuka sto ke brkaat sezonova,vozot za skudetoto zamina,za top4 ne bi trebalo da ima golem problem,za liga sampioni e naucna fantazija taka da..

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.487
Поени од реакции
5.581
Cudno Juve so suvi pozajmici na Kolo-Muani i eve sega Veiga,kako nekoj vtoro razreden tim,dali promenile transfer politika neznam ne gledam nekoja logika tuka sto ke brkaat sezonova,vozot za skudetoto zamina,za top4 ne bi trebalo da ima golem problem,za liga sampioni e naucna fantazija taka da..
Тактиката е демек толку ќе му се бендиса на играчот кај Мота па сам ќе бара да остани во Јуве

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.186
Поени од реакции
5.826
Тактиката е демек толку ќе му се бендиса на играчот кај Мота па сам ќе бара да остани во Јуве
На векиасињора форумот, пишуваат дека за Коло Муани имале со ПСЖ џентлменски договор и веќе утврдена сума ако Јуве сака да го откупи играчот, ама заради што ти ја знам ФФП, било направено dry loan. Иако, на некои страни и пишува дека Муани доаѓа со одредена сума во договорот за откуп.

Член од
16 август 2018
Мислења
409
Поени од реакции
522
Не промениле трансфер политика. Видоа дека ги утнаа трансферите летово, дека може и од ЛШ место да не фатат. И сега ќе крпат до наредно лето.

Kajgana Shop

На врв Bottom