Baš Angisa e zverka, ama ajde...Јас не познавам друг тим со вака слаб состав да бил прво место после 21 одигран меч.
Просек на години 30+, копачка средина со МекТоминеј, Ѕамбо Ангиса и Лоботка, одбрана со рРахмани и факинг Хуан Жесус
Да не зборувам за напред, вечната резерва Политано, Лукаку и некој си просек Давид Нерес.
Ваков состав да им дадеш на нашиот сегашен (а богами и поранешен) мистер, 8мо место нема да бега.
Интер ни криви ни должни се под ризик да загубат титула само затоа што овие решија Конте да го донесат, иако според мене шансите се 90% за Интер.
Да брат ѕверка е, втор Давидс. Ти изгледа ѕверка поради тоа што игра во систем и има тренер на клупата, а не мочко како на пример нашиов.Baš Angisa e zverka, ama ajde...
I mene toa mi e cudno, do nekade, ama nema da e prv pat Konte so tim sto pred sezona e potcenet i sezonata prethodno bile dno, da napravi uspeh, toa mu uspea i so vas i so Celzi, i sea isto, i juve i celzi togas ne obezbedija plasman u Evropa i sea Napoli. Ova mu e najgolem bust godinava, nit super kup igrase nit nisto, da e vo situacija da mora da rotira edno 5 boda sigurno do sea ke zagubese so ogled na klupata. Ali i sea eve Bonzorno povreden, Kvaraskelija sitnat, prethodno i Politano koj e sekako umren mu bese povreden, Spinacola mu igrase krilo, i pak pobeduvaat.Јас не познавам друг тим со вака слаб состав да бил прво место после 21 одигран меч.
Просек на години 30+, копачка средина со МекТоминеј, Ѕамбо Ангиса и Лоботка, одбрана со рРахмани и факинг Хуан Жесус
Да не зборувам за напред, вечната резерва Политано, Лукаку и некој си просек Давид Нерес.
Ваков состав да им дадеш на нашиот сегашен (а богами и поранешен) мистер, 8мо место нема да бега.
Интер ни криви ни должни се под ризик да загубат титула само затоа што овие решија Конте да го донесат, иако според мене шансите се 90% за Интер.
Od koga kolabirase toj od viola i se odlozi tekmata so inter, nadole tonat..Zavrsi idilata na Paladino u Fiorentina, 4 porazi i 2 nereseni zadnji 6 u Italija, denes i 1-0 i crven za Torino ne im bea dovolni da pobedat konecno, vo megjuvreme eliminirani od kupot.
Se spekulira deka ke bide nogiran Paladino a posle ova denes nisto cudno ova i da mu e zadnja utakmica tuka, edno vreme se glorificiraa negovite rezultati tuka ama sve se smeni za mesec i nesto.
Znaci sepak nekoj taa vecer umre, ne? Izgleda da.Od koga kolabirase toj od viola i se odlozi tekmata so inter, nadole tonat..
Od koj?Na zalost, vo sabota Juve ke go dozivee prviot poraz![]()
klubot od gradot pod Vezuv ..Od koj?