Baš Angisa e zverka, ama ajde...Јас не познавам друг тим со вака слаб состав да бил прво место после 21 одигран меч.
Просек на години 30+, копачка средина со МекТоминеј, Ѕамбо Ангиса и Лоботка, одбрана со рРахмани и факинг Хуан Жесус
Да не зборувам за напред, вечната резерва Политано, Лукаку и некој си просек Давид Нерес.
Ваков состав да им дадеш на нашиот сегашен (а богами и поранешен) мистер, 8мо место нема да бега.
Интер ни криви ни должни се под ризик да загубат титула само затоа што овие решија Конте да го донесат , иако според мене шансите се 90% за Интер.
Да брат ѕверка е, втор Давидс. Ти изгледа ѕверка поради тоа што игра во систем и има тренер на клупата, а не мочко како на пример нашиов.Baš Angisa e zverka, ama ajde...
I mene toa mi e cudno, do nekade, ama nema da e prv pat Konte so tim sto pred sezona e potcenet i sezonata prethodno bile dno, da napravi uspeh, toa mu uspea i so vas i so Celzi, i sea isto, i juve i celzi togas ne obezbedija plasman u Evropa i sea Napoli. Ova mu e najgolem bust godinava, nit super kup igrase nit nisto, da e vo situacija da mora da rotira edno 5 boda sigurno do sea ke zagubese so ogled na klupata. Ali i sea eve Bonzorno povreden, Kvaraskelija sitnat, prethodno i Politano koj e sekako umren mu bese povreden, Spinacola mu igrase krilo, i pak pobeduvaat.Јас не познавам друг тим со вака слаб состав да бил прво место после 21 одигран меч.
Просек на години 30+, копачка средина со МекТоминеј, Ѕамбо Ангиса и Лоботка, одбрана со рРахмани и факинг Хуан Жесус
Да не зборувам за напред, вечната резерва Политано, Лукаку и некој си просек Давид Нерес.
Ваков состав да им дадеш на нашиот сегашен (а богами и поранешен) мистер, 8мо место нема да бега.
Интер ни криви ни должни се под ризик да загубат титула само затоа што овие решија Конте да го донесат , иако според мене шансите се 90% за Интер.
Od koga kolabirase toj od viola i se odlozi tekmata so inter, nadole tonat..Zavrsi idilata na Paladino u Fiorentina, 4 porazi i 2 nereseni zadnji 6 u Italija, denes i 1-0 i crven za Torino ne im bea dovolni da pobedat konecno, vo megjuvreme eliminirani od kupot.
Se spekulira deka ke bide nogiran Paladino a posle ova denes nisto cudno ova i da mu e zadnja utakmica tuka, edno vreme se glorificiraa negovite rezultati tuka ama sve se smeni za mesec i nesto.
Znaci sepak nekoj taa vecer umre, ne? Izgleda da.Od koga kolabirase toj od viola i se odlozi tekmata so inter, nadole tonat..
Od koj?Na zalost, vo sabota Juve ke go dozivee prviot poraz
klubot od gradot pod Vezuv ..Od koj?