Serie A 2024/25

И Скудетото оди кај... (vol.2)

• Јувентус

• Милан

• Интер

• Бум Шака Лака

• Splendora

• Марадона

• Фиорентина/Аталанта

• Остала боранија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.921
Поени од реакции
44.969
Џилардињо отпуштен од Џенова, на негово место Виеира. :facepalm:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.793
Киндер јајца глеај ги :pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.921
Поени од реакции
44.969
Има ли и Џенова американски сопственици ?
nekoja investiciska kompanija od majami, ova so Gilardino naednas iskoci, u ist moment i vesta deka e trgnat i nov trener sto ne e tipicno za kalcovo.
Ne veruvam deka ova e odluka samo na timot, nisto ne mu donesoa asalno letovo otkako izgubija par prvotimci a zemaa i dobra para mislam za toj gudmunson ili kako i da bese, sto otide u fiorentina, i realno maksimumot go vadese od ekipava i seuste go vadi. Toa sto go vrakaat od mrtvite Baloteli e kapak ja mislam, tim sto ova go pravi znaes kolku e saatot instantno, garant ja spukale i ova im e resenieto.

Dobro se pokaza Gilardino ko trener tuka, sigurno ke se uvali u druga ekipa vo kalcovo u idnina, od tie empoli mempoli, monza, taka nesto.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
nekoja investiciska kompanija od majami, ova so Gilardino naednas iskoci, u ist moment i vesta deka e trgnat i nov trener sto ne e tipicno za kalcovo.
Ne veruvam deka ova e odluka samo na timot, nisto ne mu donesoa asalno letovo otkako izgubija par prvotimci a zemaa i dobra para mislam za toj gudmunson ili kako i da bese, sto otide u fiorentina, i realno maksimumot go vadese od ekipava i seuste go vadi. Toa sto go vrakaat od mrtvite Baloteli e kapak ja mislam, tim sto ova go pravi znaes kolku e saatot instantno, garant ja spukale i ova im e resenieto.

Dobro se pokaza Gilardino ko trener tuka, sigurno ke se uvali u druga ekipa vo kalcovo u idnina, od tie empoli mempoli, monza, taka nesto.
777 Partners се вика инвестициската компанија, од како ја купија Џенова мислам дека објавиа банкрот или пак сега читам друг инвестициски фонд нив ги спасува, покрај Џенова ги имаат Севиља, Херта, Стандарт Лиеж и Васко да Гама... незнам толку ли не се најде некој пристоен инвестициски фонд или некој богаташ да ги купи, убав и голем град со доста потенцијал, нешто што им се случи на Болоња и Венеција..

Kajgana Shop

На врв Bottom