- Член од
- 3 јуни 2022
- Мислења
- 2.130
- Поени од реакции
- 5.234
Можеш да ги тужиш за ова што го гледаш/е
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај отиде братот? Не сум у тек.da bese mario uste na forumov ke ti kazese i tip na ofca, i kolku godini ima, od koja vrsta e, od kade poteknuva i po sto e poznata, najverojatno i seriskiot broj ke i go znaese, a nisto cudno i imeto i prezimeto i kako ja vikaat nagaleno.
РобијаКај отиде братот? Не сум у тек.
така нека скапиРобија![]()
Буквално сега му кажував на еден близок, федерација треба да тури у правилник дека секој натпревар што ќе заврши 0-0 да значи автоматска парична казна за двата тима.Predmet u Hag treba da otvorat za utakmicava od vecerva, auuuuuauauauauauuuuffff. I ja veren na kalco fudbalot, ignorirav totnam kako gi siluva siti, ova ke sum gledal, golemiot kalco romanticar urko.
Милан - Јуве реприза на Арена 3
Neam ja nisto protiv 0-0 utakmici, sum izgledal mnogu i istite bile dobri, narocito derbinja. Ama kako e mozno ova da e edno od najgolemite derbi utakmici istoriski u kalcoto, i da izigraat vaka kako mekushi, nuli ostrina, nula zhar, nula konfliktni situacii, koshkanja megju igracite, sve deluvase ko da e prijatelska, ko da e onoj berluskoni kupot pred sezona, duri i atmosferata od teren se prefrli i na tribini.Буквално сега му кажував на еден близок, федерација треба да тури у правилник дека секој натпревар што ќе заврши 0-0 да значи автоматска парична казна за двата тима.