Serie A 2024/25

И Скудетото оди кај... (vol.2)

• Јувентус

• Милан

• Интер

• Бум Шака Лака

• Splendora

• Марадона

• Фиорентина/Аталанта

• Остала боранија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.486
Поени од реакции
6.876
Сега знам...секоја чест :bravobe:
Ако нема некој прелом у Наполи(дај боже), Наполи со воа испаѓање у купот апла дава до знаење дека сака да се фокусира максимум на лигата за да ја освои. Се да им ебам.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.071
Поени од реакции
9.882
Чекај, ќе дојдат 1-2 кикса у серија, кога ќе почне Контето да паничи, го чека Де Лаурентис уште од сеа на волеј. Нема шанси да не ја спукаат.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.071
Поени од реакции
45.891
Ако нема некој прелом у Наполи(дај боже), Наполи со воа испаѓање у купот апла дава до знаење дека сака да се фокусира максимум на лигата за да ја освои. Се да им ебам.
Pa vidi im go prviot tim sto go izvadija, cel vtor tim, vikendov pak igraat ama gosti se Lazio, samo neka ne pregorat denes i da oderat nekoj bod od tamu, dabogda site.
Чекај, ќе дојдат 1-2 кикса у серија, кога ќе почне Контето да паничи, го чека Де Лаурентис уште од сеа на волеј. Нема шанси да не ја спукаат.
Tesko sezonava da spukaat, osven ako ne rizikuvaat LS, i Delaurentis i Konte za toa zborat, LS prioritet, realno roster za titula ne ni imaat, i prvite 11 ne im se sjajni, klupata im e hororot, samo maksimalno go koristat faktot sto ne se vo Evropa.

Ke ja spukaat sledno leto, ako doaga do toa, t.e. Konte dzabe glumi ludilo so toa deka LS e prioritet, tehnicki da, toa im e cel toa site go znaeme uste pred sezona, ama on isto taka ubeden sum deka ide na Skudeto so ovoj umren tim, i nema da mu e seedno ako ne go osvoi, so toa sto ona negovoto ke doe letoto sto sledi, ne sea, koga so eventualen plasman vo LS ke bara minimum 5-6 jaki igraci.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.071
Поени од реакции
9.882
Ќе го продадеа уште зимава ко со Тонали, ама ги претркаа со видеото. :D

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.899
Поени од реакции
6.746
На сликава неможе да се види дали е Тео или може Ориги е :icon_lol:

Е добро де и да и удрил некоја воспитна, верувам дека парите што и ги исплатил ги покриле сите помади и креми за да се ублажи црвенилото од шамарот. :icon_lol:

А може и некое станче лапнала како утеха :cool:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.540
Поени од реакции
87.699
Заврши кариерата на Бове, барем што се однесува во Италија... Ќе му стават дефибрилатор на срцето, исто како на Ериксен, што значи ќе мора надвор од Италија да игра.

Kajgana Shop

На врв Bottom