- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.551
- Поени од реакции
- 114.841
Те боли кур непоразени сте.Pola tim u bolnica.. bez izmeni.. dobro e i sto ne izgubivme..
Те боли кур непоразени сте.Pola tim u bolnica.. bez izmeni.. dobro e i sto ne izgubivme..
Ima nekoja satisfakcija u toa..Те боли кур непоразени сте.
И на Инсиње вака го ебаваа со највисоките деца пред негоОвој на клупа кога е се клацка со нозете.
Товарија со Лече ќецРома тропа на портите на бламот.
Сериозен бев. Ова што го гледам од нив е прелошо, личат на екипа што грчевито ќе се бори за опстанок, е до толку се лоши. Еден куп просеци изнасобраа у тим, а летово фрлија поприлична сума на пари за нови играчи, ако не и највеќе од сите тимови во Серија А, ме мрзи да гуглам сега. Друг проблем е и управата, веќе два тренери сменија и го земаа Раниери како преодно решение, а човекот веќе година дена е во пензија.Товарија со Лече ќец
Точно е изнафрлија пари и дебели договори за да сме на дното..Пишав поопширно во фан клубот..Еден Лацио дали потроши се на се колку ние за Довбик а каде се они каде сме ние..Сериозен бев. Ова што го гледам од нив е прелошо, личат на екипа што грчевито ќе се бори за опстанок, е до толку се лоши. Еден куп просеци изнасобраа у тим, а летово фрлија поприлична сума на пари за нови играчи, ако не и највеќе од сите тимови во Серија А, ме мрзи да гуглам сега. Друг проблем е и управата, веќе два тренери сменија и го земаа Раниери како преодно решение, а човекот веќе година дена е во пензија.
Немаат концепт на игра, среден ред не постои, одбраната салата, за дрвоно Довбик напред истурија шлепер пари а ликот е малце покрупна верзија на Горан Мазнов, итн итн. Не им се пишува добро дефинитивно, треба од корен све да сменат од следна сезона.
ova vi e istoriski najlos start otkako se dobivaat 3 boda za sekoja pobeda.Точно е изнафрлија пари и дебели договори за да сме на дното..Пишав поопширно во фан клубот..Еден Лацио дали потроши се на се колку ние за Довбик а каде се они каде сме ние..
Лоша трансфер политика..многу лоша..
Во Рома главниот проблем немањето на управа од директори па надолу..
Рома ако сака да заличи на тим мора Челици,Жалевски,Кристантевци околу 10 души такви се на лето да се дадат пошто зошто и да се гради од почеток со некои бекови што ќе знаат со центаршут да го погодар шпицот а не гулабите на Олимпико..
За Ранко се знаеше дека тој е единственото решение бидејќи он е 3 тренер што Рома ќе го плаќа до јуни месец за ефтини пари за друг моментално касата е празна..Згора на тоа ни еден нормален не се нафаќаше да ја превземе Рома у овој момент и да си го оцрнува своето реноме (читај Алегри,Терзич,Сари и слични) ...
На крајот Ранко ќе има нова улога во тимот и он би решавал кој би бил иден тренер на Рома..
Околу играта незнам дали ја гледаше со Тотенхем ? Мене после 2то полувреме ми дадоја надеж дека вечерва ќе извадат поволен резултат ама ....На табела делуваме пострашно и од времето кога бевме на работ од банкрот под Росела Сенси..
Јас не знам како овие играчи припариле до топ 5 лига, најискрено. Такви криминалци како Зеки Челик и Залевски јас немам одамна видено, буквално за секој гол на Рома имаат некаква кривица, макар и делумна. И ако го го додадеме тука она црепон Анхелињо кој е можеби и поголем криминалец од другите двајца добиваме веќе трио фантастико.Рома ако сака да заличи на тим мора Челици,Жалевски,Кристантевци околу 10 души такви се на лето да се дадат пошто зошто и да се гради од почеток со некои бекови што ќе знаат со центаршут да го погодар шпицот а не гулабите на Олимпико..
Еве бе, ние од Жалевски ќе ги спасимеЈас не знам како овие играчи припариле до топ 5 лига, најискрено. Такви криминалци како Зеки Челик и Залевски јас немам одамна видено, буквално за секој гол на Рома имаат некаква кривица, макар и делумна. И ако го го додадеме тука она црепон Анхелињо кој е можеби и поголем криминалец од другите двајца добиваме веќе трио фантастико.
Исто така не ми е јасно како може ликови како Манчини и Кристанте да се некаков фактор во Рома, апсолутно просечни играчи кадарни да носат дрес на екипа од 15-18 место во Серија А. Манчини уште и капитен им е во отсуство на Пелегрини, страшно... Од Тоти и Де Роси на... МАНЧИНИ
Битанга непрокопсана е заниоло..Две тешки повреди имаше и Рома го чекаше целото време и беше со него..Шанси и трпение еден куп доби за да се искурчи на крајот.Дали Мурџо му сметаше дали друг не знам..Ама точно си пишал не можеш Рома како клуб да не го почитуваш ради Мурџо кој не е веќе тука или навивачите..Ако има/ше нешто против нив што кур не отиде под јужната трибина како на времето Адебајор што славеше во фаца на навивачите од Арсенал ? Мочко ама ќе го стигне казната и кармата..ova vi e istoriski najlos start otkako se dobivaat 3 boda za sekoja pobeda.
Zaniolo ne pokaza pocit prema klubot, se raduvase ko da nema utre, ne provocirase, ama ne go istera ona da ne se raduvas protiv klub za koj si igral. Sfakam deka navivacite imale ton navredi prema nego vo minatoto ama ne mozes da go poistovetuvas klubot so luge sto te navreduvale, implusivna reakcija, i uste ednas pokaza deka e malce sjeban vo glavata.
Ne mi e milo sto vi se desavaat vakvi sranja, se nadevam Roma ke se vrati u bitkite za vrvot vo sezonite sto sledat.