Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.674
- Поени од реакции
- 49.057
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да те ебе тебе СтекотАХАХААХАХААХААХАХА да си ибете векот![]()
Ако нема некој прелом у Наполи(дај боже), Наполи со воа испаѓање у купот апла дава до знаење дека сака да се фокусира максимум на лигата за да ја освои. Се да им ебам.Сега знам...секоја чест![]()
Pa vidi im go prviot tim sto go izvadija, cel vtor tim, vikendov pak igraat ama gosti se Lazio, samo neka ne pregorat denes i da oderat nekoj bod od tamu, dabogda site.Ако нема некој прелом у Наполи(дај боже), Наполи со воа испаѓање у купот апла дава до знаење дека сака да се фокусира максимум на лигата за да ја освои. Се да им ебам.
Tesko sezonava da spukaat, osven ako ne rizikuvaat LS, i Delaurentis i Konte za toa zborat, LS prioritet, realno roster za titula ne ni imaat, i prvite 11 ne im se sjajni, klupata im e hororot, samo maksimalno go koristat faktot sto ne se vo Evropa.Чекај, ќе дојдат 1-2 кикса у серија, кога ќе почне Контето да паничи, го чека Де Лаурентис уште од сеа на волеј. Нема шанси да не ја спукаат.