Serie A 2024/25

И Скудетото оди кај... (vol.2)

• Јувентус

• Милан

• Интер

• Бум Шака Лака

• Splendora

• Марадона

• Фиорентина/Аталанта

• Остала боранија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
5 март 2018
Мислења
16.718
Поени од реакции
19.024
Па така изгледаше на видеото како епилептичен напад.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.281
Поени од реакции
14.625
Не е коцкање во прашање, него склоност за замарање со тривијални, глупи работи.

Прашав затоа што за одложената на Милан со Болоња, немаше слободен термин неколку месеци.

А Фиорентина во среда има куп натпревар, па можеби и овој ќе се игра за некој месец, а ќе почне од 15та минута, не знам дали има ваков пример, но сигурно не се случува често. Ако треба толку време за да се одигра, сигурно ќе има и некој повреден од овие што стартуваа денес.

Уште фали тогаш да ја продолжат и таа ВАР проверка за која пишуваат интерашиве.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.073
Поени од реакции
45.904
Totalen demon, stav nijemunista, chemu ovo

1733078999839.png
Автоматски споено мислење:

Aut e najverojatno, toa najmal problem e, od 0-0 ke teraat, najverojatno tamu kade sto zastanaa.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.556
Поени од реакции
114.853
А зошто да не? Ако е гол треба да е признаен и мечот да почне со 0-1 од 16та минута. Не дадоа убав кадар дали излезе топката, уствари ова што се деси со Бове беше додека се гледаше ВАР.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Прочитав дека Бове во текот на играта имал некаков дуел /удар со Дамфрис неколку минути претходно , па се пожалил на клупата и потоа паднал ..

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.281
Поени од реакции
14.625
А зошто да не? Ако е гол треба да е признаен и мечот да почне со 0-1 од 16та минута. Не дадоа убав кадар дали излезе топката, уствари ова што се деси со Бове беше додека се гледаше ВАР.
Па не велам дека не треба, не го гледав натпреварот, немам појма каква била одлуката, што се случувало со ВАР. Од вас читам дека имало некоја проверка и било нејасно на крај, а тогаш би требало да почне натпреварот со проверка во ВАР. Можеби ќе се чека месец и повеќе дали е гол. :D

Тоа ми беше само аргумент плус.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.899
Поени од реакции
6.747
Ваљда почињаат од центар како ништо да не било, не е ова НБА па ај ќе продужат од милисекунда како било.

Не дека ми е гајле и ќе смени нешто али бар малце и вас да ве спотета малер оваа сезона :icon_lol:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.556
Поени од реакции
114.853
Ваљда почињаат од центар како ништо да не било, не е ова НБА па ај ќе продужат од милисекунда како било.

Не дека ми е гајле и ќе смени нешто али бар малце и вас да ве спотета малер оваа сезона :icon_lol:
Чекај како бе ко ништо да не било? Па мечот се прекина у сред ВАР проверка. Ако е голот регуларен не гледам причина зошто да не е признаен, најискрено.

Форца Лече во секој случај.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576

Играта беше во прекин додека се гледаше Вар, па беше прекината утакмицата додека траеше прекинот. Секако дека треба да се гледа Вар и откако е прекината.
Исто како да дадеше Фиорентина гол, и додека слават играчите да се случи истото, да се прекине утакмицата и да се продолжи со 0-0 резултат. Гледаш колку врска нема твојот коментар.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.281
Поени од реакции
14.625
Уште имало фудбал во Ребиќ. Издоминира откако влезе.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.556
Поени од реакции
114.853
Тешка неправда ќе беше да земеа Јуве 3 бода од мечов, аууффф језиви беа, на моменти мислев дека на онкологија се наоѓам и се борам за живот.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.073
Поени од реакции
45.904
Rebic slabiot spored down domagoj vida, hmhm chaleta car i marli shutalo.

Neka si go spakuva ovoj Krstovic nekoj tivko suptilno bez nikomu da kaze, dobra rabota ke zavrsat, samo neka objavat go zemavme nie ovoj, i neka prodolzat dalje so ostanatite transfer aktivnosti.

Kajgana Shop

На врв Bottom