Serie A 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој?

• Вкупно гласачи
    73
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Лоша е работава. Ме плаши што одма пресекоја со неиграње што ме беше случај со Ндика..дај боже да грешим..
Ти ебем и Уефа и тв права и све за пусти пари на секој 3 дена натпревар..
Ova od uvek bilo, tempoto na utakmici do Noemvri, so repki i igranje vo Evropa.

Не ми е јасно што беше со таа амбулантната кола, и Димарко и уште некој од Виола урлаа и пцуеја по нив, а и од трибини ги свиркаа... Многу лошо би било ако не дај Боже почине детево ради задоцнета реакција на лекарските екипи... упм нека иде све цел ден се спремав за фудбал и види што се деси.

Е баш ради распоредот паднал у несвест, играчите на Ливерпул роботи да не се???

Се надевам се е океј со момакот, но вакви работи се дешавале и порано, не е се до распоред.
Се дешавале ама во последно зачестија

Не ми е јасно што беше со таа амбулантната кола, и Димарко и уште некој од Виола урлаа и пцуеја по нив, а и од трибини ги свиркаа... Многу лошо би било ако не дај Боже почине детево ради задоцнета реакција на лекарските екипи... упм нека иде све цел ден се спремав за фудбал и види што се деси.
Ај ти бар гледаше нешто и не се потегна таму да идеш, како некој форумџии за Фиорентина - Милан.

Дечкото изиграл по пола саат Лига Конференција, не бил константно прв тим па да кажеме дека е до распоредот. За Италија исто незнам дали играл. .

Zacestija posle koronata, i na tribini 200 pati nekoj kolaps dozivuval ili umiral, 50 takvi prekini imase zadnji nekolku godini, veze nema ova so brojot na utakmici do kraj na Noemvri, uvek isto bilo do ovoj del od sezona.

Немало контакт со никој, ги врзувал врвците кога му се слошило.
Чекаат информација од болница што е. А комбето изгледа не смееше на терен затоа се расправаа со болничарот тој дебелиот лик таму.

Ајде нека издржи детево, 22 години има цел живот пред него.
Каков малер ги затера па Фиорентина, пред 6 години Астори сега овој колабира на терен, се надевам ќе куртули, греота

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Веројатно трескам глупости, но и Астори им почина, срцев удар на спиење, ако не сум грешка. Но, дали и воопшто уште е истиот медицински тим таму.

Еве сега гледам, чолисмо прва се сетила.

Веројатно трескам глупости, но и Астори им почина, срцев удар на спиење, ако не сум грешка. Но, дали и воопшто уште е истиот медицински тим таму.
Мислам дека одговараше некој од докторите со мизерна казна од една година затвор, не верувам да е истиот медицински тим и сега

Sky - Informazioni positive e verificate, Bove respira autonomamente

Добро е, ај сеа врати ги на терен, признај го голот на Лаутаро и дај му жут на Бове за секој случај.

Сети се на она "исклучи интернет, одмори малку", што ми го пиша еднаш. ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom