Serie A 2024/25

И Скудетото оди кај... (vol.2)

• Јувентус

• Милан

• Интер

• Бум Шака Лака

• Splendora

• Марадона

• Фиорентина/Аталанта

• Остала боранија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.073
Поени од реакции
45.909
Лоша е работава. Ме плаши што одма пресекоја со неиграње што ме беше случај со Ндика..дај боже да грешим..
Ти ебем и Уефа и тв права и све за пусти пари на секој 3 дена натпревар..
Ova od uvek bilo, tempoto na utakmici do Noemvri, so repki i igranje vo Evropa.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.562
Поени од реакции
114.884
Не ми е јасно што беше со таа амбулантната кола, и Димарко и уште некој од Виола урлаа и пцуеја по нив, а и од трибини ги свиркаа... Многу лошо би било ако не дај Боже почине детево ради задоцнета реакција на лекарските екипи... упм нека иде све цел ден се спремав за фудбал и види што се деси.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.722
Поени од реакции
19.029
Е баш ради распоредот паднал у несвест, играчите на Ливерпул роботи да не се???

Се надевам се е океј со момакот, но вакви работи се дешавале и порано, не е се до распоред.
Се дешавале ама во последно зачестија

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.076
Поени од реакции
9.882
Не ми е јасно што беше со таа амбулантната кола, и Димарко и уште некој од Виола урлаа и пцуеја по нив, а и од трибини ги свиркаа... Многу лошо би било ако не дај Боже почине детево ради задоцнета реакција на лекарските екипи... упм нека иде све цел ден се спремав за фудбал и види што се деси.
Ај ти бар гледаше нешто и не се потегна таму да идеш, како некој форумџии за Фиорентина - Милан.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.490
Поени од реакции
1.874
Дечкото изиграл по пола саат Лига Конференција, не бил константно прв тим па да кажеме дека е до распоредот. За Италија исто незнам дали играл. .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.073
Поени од реакции
45.909
Zacestija posle koronata, i na tribini 200 pati nekoj kolaps dozivuval ili umiral, 50 takvi prekini imase zadnji nekolku godini, veze nema ova so brojot na utakmici do kraj na Noemvri, uvek isto bilo do ovoj del od sezona.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.486
Поени од реакции
6.876
Немало контакт со никој, ги врзувал врвците кога му се слошило.
Чекаат информација од болница што е. А комбето изгледа не смееше на терен затоа се расправаа со болничарот тој дебелиот лик таму.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.722
Поени од реакции
19.029
Ајде нека издржи детево, 22 години има цел живот пред него.
Каков малер ги затера па Фиорентина, пред 6 години Астори сега овој колабира на терен, се надевам ќе куртули, греота

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.282
Поени од реакции
14.625
Веројатно трескам глупости, но и Астори им почина, срцев удар на спиење, ако не сум грешка. Но, дали и воопшто уште е истиот медицински тим таму.

Еве сега гледам, чолисмо прва се сетила.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.722
Поени од реакции
19.029
Веројатно трескам глупости, но и Астори им почина, срцев удар на спиење, ако не сум грешка. Но, дали и воопшто уште е истиот медицински тим таму.
Мислам дека одговараше некој од докторите со мизерна казна од една година затвор, не верувам да е истиот медицински тим и сега

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.282
Поени од реакции
14.625
Sky - Informazioni positive e verificate, Bove respira autonomamente

Добро е, ај сеа врати ги на терен, признај го голот на Лаутаро и дај му жут на Бове за секој случај.
Сети се на она "исклучи интернет, одмори малку", што ми го пиша еднаш. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom