Serie A 2024/25

И Скудетото оди кај... (vol.2)

• Јувентус

• Милан

• Интер

• Бум Шака Лака

• Splendora

• Марадона

• Фиорентина/Аталанта

• Остала боранија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.892
Поени од реакции
44.775
Само ти и Саше ли имавте надежи дека Милан ќе победи ?!
За жал тоа многу кажува за тебе како личност. :icon_mrgr:
Miroljubiv x barem, ne ni igraa vikendot Milan a deluvaa ko da igrale 5 dena po red, bezdusno.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.389
Поени од реакции
25.803
Miroljubiv x barem, ne ni igraa vikendot Milan a deluvaa ko da igrale 5 dena po red, bezdusno.
TИе се безушни од крајот на прошлата сезона освен на ура ако не напраат нешто све другом е мачење. Ако си не читал во фан клуб најдобро ќе ти била доловена ситуацијата.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.477
Поени од реакции
3.880
Леао лабаво си чека трансферче, и онака не му се замара нешто превише. Пропуштија Милан да инкасираат убава сума за него, со седењево на клупа ќе паѓа цена.
#Fonseca to #SkySport on whether Leao got in well: "Yes, he got in well. That's the most important thing. It's important to have this reaction from Rafa, that's what I want. Is he ready for Madrid? Yes, I think he's ready."

Баш ме интересира дали ќе биде стартер во Вторник,ако пак биде на клупа тоа ќе биде јако дупење од страна на Фонсека :pos:

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.495
Поени од реакции
3.616
Леао лабаво си чека трансферче, и онака не му се замара нешто превише. Пропуштија Милан да инкасираат убава сума за него, со седењево на клупа ќе паѓа цена.
Не им е нешто итно да го шитнат има договор до 2028 година, ама ако добијат некоја понуда 70-80 милиона веројатно ќе го пуштат

Член од
6 ноември 2014
Мислења
3.985
Поени од реакции
9.569
Не им е нешто итно да го шитнат има договор до 2028 година, ама ако добијат некоја понуда 70-80 милиона веројатно ќе го пуштат
Ако не се залага џабе му договорот до 2028, со секој нареден ден ќе опаѓа интересот и цената негова. До пред 3 месеца идеше 120+М цената, не дека сеа беспари ќе го изгубат, али ако не се деси некој преокрет, не знам дали некој ќе фрли голема пара за него.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.392
Поени од реакции
86.789
Да земаш милиони годишно, и да се однесуваш вака, еве не знам...сместа би го депортирал во мигрантскиот камп во Албанија, нема да чекам одобрение од Мелони и Рама.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.389
Поени од реакции
25.803
Да земаш милиони годишно, и да се однесуваш вака, еве не знам...сместа би го депортирал во мигрантскиот камп во Албанија, нема да чекам одобрение од Мелони и Рама.
Нема да можеш. Некоја будала му издала работна дозвола и дозвола за престој.
Уствари има ЕУ пасош. За жал ништо не помага.

Член од
12 март 2024
Мислења
102
Поени од реакции
148
Гасперини им го подобрува неделното попладне на интерашите :kafence:
Дур вечер самиот Интер не ни го поебе, со реми или стрепење до последна минута откако водиме 2-1 со моќната Венеција.

Kajgana Shop

На врв Bottom