Serie A 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој?

• Вкупно гласачи
    73
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Само ти и Саше ли имавте надежи дека Милан ќе победи ?!
За жал тоа многу кажува за тебе како личност. :icon_mrgr:
Miroljubiv x barem, ne ni igraa vikendot Milan a deluvaa ko da igrale 5 dena po red, bezdusno.

Miroljubiv x barem, ne ni igraa vikendot Milan a deluvaa ko da igrale 5 dena po red, bezdusno.
TИе се безушни од крајот на прошлата сезона освен на ура ако не напраат нешто све другом е мачење. Ако си не читал во фан клуб најдобро ќе ти била доловена ситуацијата.

Леао лабаво си чека трансферче, и онака не му се замара нешто превише. Пропуштија Милан да инкасираат убава сума за него, со седењево на клупа ќе паѓа цена.

Леао лабаво си чека трансферче, и онака не му се замара нешто превише. Пропуштија Милан да инкасираат убава сума за него, со седењево на клупа ќе паѓа цена.
#Fonseca to #SkySport on whether Leao got in well: "Yes, he got in well. That's the most important thing. It's important to have this reaction from Rafa, that's what I want. Is he ready for Madrid? Yes, I think he's ready."

Баш ме интересира дали ќе биде стартер во Вторник,ако пак биде на клупа тоа ќе биде јако дупење од страна на Фонсека :pos:

Не им е нешто итно да го шитнат има договор до 2028 година, ама ако добијат некоја понуда 70-80 милиона веројатно ќе го пуштат

Не им е нешто итно да го шитнат има договор до 2028 година, ама ако добијат некоја понуда 70-80 милиона веројатно ќе го пуштат
Ако не се залага џабе му договорот до 2028, со секој нареден ден ќе опаѓа интересот и цената негова. До пред 3 месеца идеше 120+М цената, не дека сеа беспари ќе го изгубат, али ако не се деси некој преокрет, не знам дали некој ќе фрли голема пара за него.

Да земаш милиони годишно, и да се однесуваш вака, еве не знам...сместа би го депортирал во мигрантскиот камп во Албанија, нема да чекам одобрение од Мелони и Рама.

Да земаш милиони годишно, и да се однесуваш вака, еве не знам...сместа би го депортирал во мигрантскиот камп во Албанија, нема да чекам одобрение од Мелони и Рама.
Нема да можеш. Некоја будала му издала работна дозвола и дозвола за престој.
Уствари има ЕУ пасош. За жал ништо не помага.

Гасперини им го подобрува неделното попладне на интерашите :kafence:

Дур вечер самиот Интер не ни го поебе, со реми или стрепење до последна минута откако водиме 2-1 со моќната Венеција.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom