Serie A 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
E da be sekogas mora da e spinuvano kao ne e so Juve so agentite e, ne e za Juve a Agneli e, za Nedves e, za Mogi e[emoji2]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Јас кажвам како се врти муабет, не реков шо е вистина. Вистината тие си ја знат :)

Хахахаха за што му даде втор жут за симулирање..

Хахахаха за што му даде втор жут за симулирање..
Не беше втор жолт според мене. Не ги разбирам некогаш судиите и лани имаше ситуации каде што не ни се побунил напаѓачот за старт или нешто слично и овие му вршнале 2 жолт...

Селска екипа, биле и ќе останат. Битно шампиони беа лани

Ги избришал скоро сите фотки на Инстаграм од Наполи... Братов да не е во роднинска врска со Санчо? :LOL:

Не е крив Осимен у ситуацијава за апсолутно ништо, ваков клуб не ни заслужува титула, а ни играчи од негов калибар. Затоа ќе се вратат у дупката у наредни 10-20 години од каде што искочија.

Наполи се виновни, но не ми се верува дека ова е главната причина, повеќе ми делува како повод, затоа што имаат проблем околу нов договор, а веројатно има желба и да замине.

Сигурно газдата на Наполи не го води тик ток акаунтот, малтене дали и знае што се постира на таа платформа.

Така да у нормални услови ќе му се извинат на Осмихен, ќе го отпушти цел тим што им ги водат профилите на нет и тоа е тоа.

Али Осмихен сега ќе проба со циганската да си отиде од Наполи.

Од Наполи нов договор со поише пари нема намера да му дадат па сега со вакви потези ќе проба да исфорсира трансфер.

Сигурно газдата на Наполи не го води тик ток акаунтот, малтене дали и знае што се постира на таа платформа.

Така да у нормални услови ќе му се извинат на Осмихен, ќе го отпушти цел тим што им ги водат профилите на нет и тоа е тоа.

Од Наполи нов договор со поише пари нема намера да му дадат па сега со вакви потези ќе проба да исфорсира трансфер.

Не го води, ама е одговорен за тоа кој е вработен во тој оддел.

Дај бе не заебавај, циганската ќе ја праел… поцигански од тоа да го правиш клучниот играч за скудетото лани кокос не постои. Не само што треба да си иде, туку и да ги тужи и да ги одере фино лепо, мрша бедна наполитанска.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom