Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ke tepame so Empoli a inter ke se izrezili so Viola.. Vo presret na derbito ke begame 3 ili 4 boda, ke ima golem pritisok vrz inter i ke gi zakopame na San Siro..
Не се резили. Череп му разнесе, го врати назад у африка, ама едно 3-4 колена назад.Нормално дека правдата ќе биде задоволена со ваков срамен пенал
Предност не значи дека после тоа може и да фаулира играч, бокс во фаца е фаул, како и да ја вртиме, работата е што тој контакт беше неизбежен тука, така се поклопија коцките, ама интензитетот на ударот беше многу јак, со шанси сериозно да биде повреден играчот на Фиорентина. Муабетот ми е, прво, не постои пишано правило кое вели дека голманот е до тој степен заштитен тука за да после тоа може и мозок на играч да истури, никому ништо, предност има, и второ, факт е дека елементи за пенал постојат, и у никој случај не може ова да е оквалификувано ко некаков преседан.У голманската петерец кој има предност?
Кој ја има прв топката ?
Прегледај го приврзокот 405134
Како сакате вртете ја, немаше пенал, го свирна, му ја одбранија.
Интер е прв, можете на спиење да одите пак да сонувате.
Mislev na tabelata so tituli..