Serie A 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Тој па Зиркзи едно напаѓачиште си ебало мајката.

Со ќумбево ќе има спрдачини ако ништо друго :icon_lol:
Не дека е нешто посебно ама бар нема 40 години како Лукако.

Какво дно од човек е Лукаку, и колку треба да се забегани екипите што сакаат да го потпишат. Само Конте е исклучок тука пошто знае како со него, ама Конте до декември ќе се спука со Наполи. Дебелиот е само за С.Арабија или Америка, мизерија од играч е станат, таа една шанса што ја имаше со Украина најубаво го отсликува, аматер ќе ја шутнеше таа топка кон голот.

Red Bird advisor Zlatan Ibrahimovic confirms that ex-LA Galaxy director Jovan Kirovski will be in charge of Milan‘s Academy, including ‘Milan Futuro’, the Rossoneri’s second team coached by Daniele Bonera.

Наш е овај ?

Распоредот излезе. Да отвораме нова тема или да чекаме да заврши ЕП?

Распоредот излезе. Да отвораме нова тема или да чекаме да заврши ЕП?

Рано е за нова, нека дојде барем негде 1ви Август па натака, кога тимовите ќе испазарат нови играчи, и ќе привршуваат со предсезонските пријателски...

Рано е за нова, нека дојде барем негде 1ви Август па натака, кога тимовите ќе испазарат нови играчи, и ќе привршуваат со предсезонските пријателски...
А тие тимови што нема да пазарат играчи ова лето, може ние да почнеме да пишуваме у новата тема?

Пошо и пријателските ги завршивме, беа у Австралија веќе :toe:

Алиша Леман, новата аквизиција на Јуве, има повеќе фоловерс на инста од официјалните на Милан и Интер ... :coffee:

Само @Scirea знае како да достави вакви информации и да собере лајкови.

Чекам да се отвори новата тема, еве ветувам прв пост ќе ми биде за нејзе, па потоа за се останато... Вака на оваа дотрајанава тема на која пишуваме таков гз да ставаш, богами не ја личи (n)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom