Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Некој заостанува зад Јувехехе во најслабата нивна сезона во последни 15 години.
Моментално сте боље пласирани од прошлите 2 сезони каде завршувавте 4ти.
Што е тоа што ја прави сезонава најслаба во последни 15 години?

Моментално сте боље пласирани од прошлите 2 сезони каде завршувавте 4ти.
Што е тоа што ја прави сезонава најслаба во последни 15 години?
Не е само лигата, играта е катастрофална и одбраната колку толку ја извади сезоната со милион 1-0 добиени мечеви. Во посед беа надиграни скоро од сите екипи, не само со посилните. ЛШ изгледаа ко тим од источниот блок, Стеауа или Локомотив Москва. Еден Макаби им се изживљаваше. Сезонава ќе беше неуспех за Лацио или Рома а не за Јувентус.

1/6 Италија навива за Јувентус, другите се ретардирани.
1/6 се државна администрација корумпирана до коска. Обичниот нормален народ не навива за криминалци.

Не е само лигата, играта е катастрофална и одбраната колку толку ја извади сезоната со милион 1-0 добиени мечеви. Во посед беа надиграни скоро од сите екипи, не само со посилните. ЛШ изгледаа ко тим од источниот блок, Стеауа или Локомотив Москва. Еден Макаби им се изживљаваше. Сезонава ќе беше неуспех за Лацио или Рома а не за Јувентус.
Може Јувентус изгледаа како Стеауа, али Милан и Интер се у топ 4 најдобри екипи..

Рома и Фиорентина вака така пак далеку стигнаа а сигурно не им е приоритет европските лиги тука им е побитна Серие А.........за лошата игра на Јувентус е крив само гоблинот и никој друг.....еве и ние сме мизерни, немаме никаква игра у напад али бар колку толку пробуваат играчиве и Леао ќе извади бодови.

1/6 се државна администрација корумпирана до коска. Обичниот нормален народ не навива за криминалци.
Ањели ни се во политика, ни вработуваат администативци кои мораат да навиваат за Јувентус. Не ти е ова Алкалоид во ракомет. Па Јувентус во Милано се јаде со Милан и Интер по број на навивачи. Буквално секој град, гратче и село има навивачи на Јувентус.

Како го удира Милик тука Лоботка?
Па ти стопираат кадар на видеото бе друже ја не знам што поише сакаш... у цеваница го мава, чисто да ти помогнам да го сфатиш моментот.

Може Јувентус изгледаа како Стеауа, али Милан и Интер се у топ 4 најдобри екипи..

Рома и Фиорентина вака така пак далеку стигнаа а сигурно не им е приоритет европските лиги тука им е побитна Серие А.........за лошата игра на Јувентус е крив само гоблинот и никој друг.....еве и ние сме мизерни, немаме никаква игра у напад али бар колку толку пробуваат играчиве и Леао ќе извади бодови.
Istoto bese i lani za Roma, ne se zamaraa mnogu mnogu so Konferenciska pa koga vidoa deka ima sansi ako zapnat da ja osvojat go napraija toa. Da ne kazam deka istoto ke bide i godinava i Mourinho ke ima 6ta evropska :cool:

Ањели ни се во политика, ни вработуваат администативци кои мораат да навиваат за Јувентус. Не ти е ова Алкалоид во ракомет. Па Јувентус во Милано се јаде со Милан и Интер по број на навивачи. Буквално секој град, гратче и село има навивачи на Јувентус.
За тоа стадионот празен зјае.

За тоа стадионот празен зјае.
Па не мора да одиш на стадион за да навиваш за некој. Еве јас сум за Јуве па сум ги гледал еднаш во Торино и еднаш во Загреб.

Честитки до Јувентус и навивачите на Јувентус за враќањето на поените.

Воедно и сочувство до Бидиков и Ејсид и со среќа нека им е со наездата на линкови од Twitter, My Space и HI5, од детали од судењето, што ќе ги пласира поранешниот дописник на goal.com, @DeviAngel.

Серверот. +

20230424_145550.jpg

Ефектот на мутавецот... :pos:

Дискриминација било дека викале да се капат со сапун, си еба мајката фудбало и навивањето и во Италија. Сега наместо овие банираните, нека пуштат на стадион конформисти, универзалисти, граѓани на светот кои жените ќе си ги даат на црнци или ѓупци од Неапол да ги ебаваат за да докажат колку не се расисти. Така е модерно во Америка и Западна Европа сега, то е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom