Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види го Берарди, цела сезона мртов денес изиграва Меси.
Тоа Кастиелчо се смееше, него ке си го тагнеш....ако е уопште на форумов, почна Милан да губи и го снема....Мачкање. Во три натпревари 11 голови примени.
Кога пишував на старт сезона дека овој Милан е послаб од ланскиот се мочаа од смеење.
Составот не е проблем. Ова е проблем на тренер не состав. Не можеш Татарушану да го форсираш кога прима 2931029 голови на 6 натпревари. Стави било кој подобро ќе брани. И формациски проблем е. Ама Пиоли е морон. Не можеш исто да тераш ништо да смениш и да очекуваш нешто што не функционира долго време да почно од еднаш да функционира.
Кога губиш на полувреме и си очаен некој период и притоа единствени измени што ги правиш се играч за игра, а не мењаш формација тогаш проблем е тренерот. Кога никој не знае која позиција ја игра тогаш е проблем тренерот. Кога имаш тренер што форсира голман што секој шут му влага во мрежа тогаш е проблем тренерот. И ваква комуникација можеш дома само со татко ти да имаш.Kako be sostavot ne e problem ti aren li si, 4 od starterite ne bi fanale mesto vo vaa ekipa na Sassuolo, daj kazi so pusis da najdam i jas takvo nesto u pm.
Кога губиш на полувреме и си очаен некој период и притоа единствени измени што ги правиш се играч за игра, а не мењаш формација тогаш проблем е тренерот. Кога никој не знае која позиција ја игра тогаш е проблем тренерот. Кога имаш тренер што форсира голман што секој шут му влага во мрежа тогаш е проблем тренерот. И ваква комуникација можеш дома само со татко ти да имаш.
Кога губиш на полувреме и си очаен некој период и притоа единствени измени што ги правиш се играч за игра, а не мењаш формација тогаш проблем е тренерот. Кога никој не знае која позиција ја игра тогаш е проблем тренерот. Кога имаш тренер што форсира голман што секој шут му влага во мрежа тогаш е проблем тренерот. И ваква комуникација можеш дома само со татко ти да имаш.
Имаш и примавера. Било кој да го стави. Не може да каже новиот голман што го донесоа не бил спремен ама затоа Татарушану што прима по 5 комада на натпревар е спремен. Немаш доволно квалитет во тимот? Ја местиш формацијата да ги покриеш тие позиции.E koj golman da go stavi, 56 godisniot Mirante? Mislis stvarno deka ako Mirante e podobar nema da igra, deka Pioli e zaljuben vo vampirov? Ne mu donesoa adekvaten golman, ne mu go zamenija Kessie, primoran e da igra so Sale ili Mesi desno, stoper mu e Gabbia i covek so prvicna pozicija mu e desen bek, edinstveniot asalen stoper skina ligamenti lani, minatoto kolo im pokloni gol na Lazio, so da napravi Pioli?
Ne bidi vo zabluda, Pioli ima krivica ali daleku od najkriv za momentalnava situacija na Milan.