Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сместа треба да биде закован на клупа или на трибини и да не помириса терен до јуни. Нема играч што повеќе ме има разочарано, нек си ебе матер све. Дај боже на Кимпембе да му грее клупа.Ajde sega kapitenskata do kraj na sezona, so bacuvanje amblemi so placki na posledna utakmica i site fejk raboti. Zatoa gi postuvam gazdive na Roma so situacijava so Zaniolo, nejkes da go nosis dresov nema problem, bujrum Bournemouth ili tribina.
Handanovic prv kapiten povreden, Brozovic aut od septemvri navaka, 3 ili 4 opcija e Skriniar, ne e deka go napraile prv kapiten pa gi zaebal, ne gledam shto greska napravil Inter tuka.Али Интер со капитените човече, прво Икарди па сега овој најново, не му се дава капитенска лента на секого, за ова сами си се криви.
Не можи вчера дојде во клубот шо се вика и одма капитенска.
Без разлика, не е прв капитен ама сепак ја носи капитенската, нека му ја земат скроз, ако не го направат тоа тогаш срамота, уствари тој нема ни да помириса терен до крај на сезона на така ми мириса.Handanovic prv kapiten povreden, Brozovic aut od septemvri navaka, 3 ili 4 opcija e Skriniar, ne e deka go napraile prv kapiten pa gi zaebal, ne gledam shto greska napravil Inter tuka.
A zosto? Najdobar defanzivec im e, se imas neso zbuneto, Inter i Skriniar ne se vo vojna kako sto bea so Ikardi.Без разлика, не е прв капитен ама сепак ја носи капитенската, нека му ја земат скроз, ако не го направат тоа тогаш срамота, уствари тој нема ни да помириса терен до крај на сезона на така ми мириса.
Уф уф, летоска и Брозович ќе си оди, Ханда исто или ќе седи на клупа...нов капитен на Интер Чаноглу?Handanovic prv kapiten povreden, Brozovic aut od septemvri navaka, 3 ili 4 opcija e Skriniar, ne e deka go napraile prv kapiten pa gi zaebal, ne gledam shto greska napravil Inter tuka.
После трансферот не знам колку ќе се во добри односиA zosto? Najdobar defanzivec im e, se imas neso zbuneto, Inter i Skriniar ne se vo vojna kako sto bea so Ikardi.
Барела ќе го стават пошо е жабар.Уф уф, летоска и Брозович ќе си оди, Ханда исто или ќе седи на клупа...нов капитен на Интер Чаноглу?
Таман најплатен у тим ќе им биде после Лаутаро![]()
Икарди беше капитен неколку години, се скара со цел свет, му земаа лента, потпиша нов договор за да можат да го продадат на лето, скроз џентлменски од него. Ова копитово Словачко сам барал трансфер и договарал со ПСЖ, Интер не го дале и згора на тоа му дадоа капитенска лента, ужас невиден. Мада и Интер е крив тука, кога имаш 100м играч у тим, млад, со една година до истек на договор, го седнуваш у мај и му викаш друже еве ти нов договор, ако потпише топ, ако не потпише мрш летоска за 50-60м и чао. Сеа ќе цицаат кур и ќе го изгубат за 0 евра летоска, ти ебам умрената екипа Интер.Али Интер со капитените човече, прво Икарди па сега овој најново, не му се дава капитенска лента на секого, за ова сами си се криви.
Не можи вчера дојде во клубот шо се вика и одма капитенска.