Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Им ја враќаат за лани, кога цела екипа на Сасуло стоеше. Ама малку потешко дека ќе го разберите ова, пошто не се мести нели а и лани Интер го туркаа за шампион.

Не паметам ваков срам да доживел Милан и да прими 5 гола на домашен терен од просек екипа. Освојуваш титула и најголемо засилување е Де Кетеларе иуште неколку поприлично анонимуси. И повеќе од јасно е дека не можеш со тој тим да се плескаш и во ЛШ и дома. Еве ги папсаа на сред сезона. По мене Пиоли е најмал проблем, едноставно ова не е шампионски тим.

Последните 5 натпревари на Милан, примија:

1 од Торино
2 од Лече
3 од Интер
4 од Лацио
5 од Сасуоло

Не ја прекинувајте серијата сега ќе ве молам :D

Па вие муда потековте со Сасуоло кој е 16ти, па сеа за 15тиот да позборимо малце :pos:
Па играа со шаНпијонот затоа hhh. Требаше да траемо али не истраевмо зашо го расчеречија Милан.

Не паметам ваков срам да доживел Милан и да прими 5 гола на домашен терен од просек екипа. Освојуваш титула и најголемо засилување е Де Кетеларе иуште неколку поприлично анонимуси. И повеќе од јасно е дека не можеш со тој тим да се плескаш и во ЛШ и дома. Еве ги папсаа на сред сезона. По мене Пиоли е најмал проблем, едноставно ова не е шампионски тим.

Па не е ни за испаѓање. А кој е виновен што делуваат како да се?
Автоматски споено мислење:

Ајде мирни сега, ќе почне Јувентус...:kafence:

Мирни ќе сме, затоа што доста ми е од фудбал за денес. Видов и премногу. :icon_lol:

Сега пуштам машина да искористам евтина струја и ќе си гледам во неа.

Последно уредено:
Последните 5 натпревари на Милан, примија:

1 од Торино
2 од Лече
3 од Интер
4 од Лацио
5 од Сасуоло

Не ја прекинувајте серијата сега ќе ве молам :D

Поезија.

dcvcozy-796d38f7-68ca-4d52-8825-4f49bf8890cf.gif

Статус
Затворена за нови мислења.