Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Ajde sega kapitenskata do kraj na sezona, so bacuvanje amblemi so placki na posledna utakmica i site fejk raboti. Zatoa gi postuvam gazdive na Roma so situacijava so Zaniolo, nejkes da go nosis dresov nema problem, bujrum Bournemouth ili tribina.
Сместа треба да биде закован на клупа или на трибини и да не помириса терен до јуни. Нема играч што повеќе ме има разочарано, нек си ебе матер све. Дај боже на Кимпембе да му грее клупа.

Али Интер со капитените човече, прво Икарди па сега овој најново, не му се дава капитенска лента на секого, за ова сами си се криви.
Не можи вчера дојде во клубот шо се вика и одма капитенска.

Али Интер со капитените човече, прво Икарди па сега овој најново, не му се дава капитенска лента на секого, за ова сами си се криви.
Handanovic prv kapiten povreden, Brozovic aut od septemvri navaka, 3 ili 4 opcija e Skriniar, ne e deka go napraile prv kapiten pa gi zaebal, ne gledam shto greska napravil Inter tuka.

Handanovic prv kapiten povreden, Brozovic aut od septemvri navaka, 3 ili 4 opcija e Skriniar, ne e deka go napraile prv kapiten pa gi zaebal, ne gledam shto greska napravil Inter tuka.
Без разлика, не е прв капитен ама сепак ја носи капитенската, нека му ја земат скроз, ако не го направат тоа тогаш срамота, уствари тој нема ни да помириса терен до крај на сезона на така ми мириса.

Без разлика, не е прв капитен ама сепак ја носи капитенската, нека му ја земат скроз, ако не го направат тоа тогаш срамота, уствари тој нема ни да помириса терен до крај на сезона на така ми мириса.
A zosto? Najdobar defanzivec im e, se imas neso zbuneto, Inter i Skriniar ne se vo vojna kako sto bea so Ikardi.

Уф уф, летоска и Брозович ќе си оди, Ханда исто или ќе седи на клупа...нов капитен на Интер Чаноглу? :icon_lol:

Таман најплатен у тим ќе им биде после Лаутаро :icon_lol:

Уф уф, летоска и Брозович ќе си оди, Ханда исто или ќе седи на клупа...нов капитен на Интер Чаноглу? :icon_lol:

Барела ќе го стават пошо е жабар.
Автоматски споено мислење:

Икарди беше капитен неколку години, се скара со цел свет, му земаа лента, потпиша нов договор за да можат да го продадат на лето, скроз џентлменски од него. Ова копитово Словачко сам барал трансфер и договарал со ПСЖ, Интер не го дале и згора на тоа му дадоа капитенска лента, ужас невиден. Мада и Интер е крив тука, кога имаш 100м играч у тим, млад, со една година до истек на договор, го седнуваш у мај и му викаш друже еве ти нов договор, ако потпише топ, ако не потпише мрш летоска за 50-60м и чао. Сеа ќе цицаат кур и ќе го изгубат за 0 евра летоска, ти ебам умрената екипа Интер.

20230128_235558.jpg

Барела треба да биде капитен затоа секогаш дава 200%.

ПСЖ е клуб во моментот кој може и на Барса, Манчестер и сличните да им тропне на врата и да им земе било кој играч ако понуди многу пари. Нема како да се задржи играч во тој случај, треба да се наддаваш со ПСЖ за поголема плата. Good luck со тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom