Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Kade procita deka prifatile da zemaat pari na crno?

Па од она што читав прифатиле смалување на платите ама само на хартија, во пракса зимале им исплатиле исти суми а тоа може да се изведе само на црно
Со ова фактички оштетена е и државата, помал данок платиле итн

Шиљо е тројански коњ, го прати Милан тамо да го ослаби Јуве играчки, и малце ако пркне да го утепа и на ваков начин :icon_lol:

Иначе што сте се фатиле за Лацио Милан , два три поста за Кетеларе колку е слаб да има малу причина за радост у животот на Маркез доста беа, да се вратимо сеа на плусваленцата :pos:
Колку причини за радост имал Маркез во животот,дај боже сите да си дочекате ;)

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Замисли колкав криминалец треба да си и колку време да правиш криминали, за КУР да не те боли ако го правиш тоа преку телефони и апликации. Си се стегаш 5-10 год и си претпазлив и во еден момент забегуваш во ''моќта'' и си мислиш дека си недопирлив. Класична грешка што ја прават сите криминалци, опуштање и не претпазливост како одминува времето.

Па од она што читав прифатиле смалување на платите ама само на хартија, во пракса зимале им исплатиле исти суми а тоа може да се изведе само на црно
Со ова фактички оштетена е и државата, помал данок платиле итн
Договориле дел од платата да им биде исплатен како бонус подоцна во текот на договорот, сигурно Ањели не им давал на рака милиони евра. Се е легално за играчите. Легално е и за Јувентус, само не го признале трошокот за таквите промени во правиот период (што не е ист со исплатата на "бонусот").

Не знам колку е точно ама изгледа и Дибала ги истастал. Потврдил што глупости правеле.
Ете гледаш новинарите од Спортски.мк беа присутни на сослушувањето на Дибала во судот :) Сослушувањето е тајно, ама спортски.мк знај што сведочеше Дибала. На уредникот на спортски, записничарот на сослушувањето му е вујко, прв брачед на мајкаму..

И така поларната мечка се пресели во Сахара..Да се мени малку...

Ете гледаш новинарите од Спортски.мк беа присутни на сослушувањето на Дибала во судот :) Сослушувањето е тајно, ама спортски.мк знај што сведочеше Дибала. На уредникот на спортски, записничарот на сослушувањето му е вујко, прв брачед на мајкаму..

И така поларната мечка се пресели во Сахара..Да се мени малку...
https://www.juvefc.com/what-dybala-told-investigators-about-juventus-salary-deferment/ Не ќе да е линков од спортскимк. Пошто и така само со верувате на извори стрикно од јувентус портали пошто сите други лажаѕ. Упс.

https://www.juvefc.com/what-dybala-told-investigators-about-juventus-salary-deferment/ Не ќе да е линков од спортскимк. Пошто и така само со верувате на извори стрикно од јувентус портали пошто сите други лажаѕ. Упс.
Абе сослушувањето е тајно. Никој освен тие таму, адвокатите и Дибала знаат што кажал Дибала. Се друго е шпекулација.

Абе сослушувањето е тајно. Никој освен тие таму, адвокатите и Дибала знаат што кажал Дибала. Се друго е шпекулација.
Вака се тешевте и дека криминалот ви е шпекулација па на крај видовме. Изгледа убаво е да си фан на јуве и да немаш допирна топчка со реалноста.

Вака се тешевте и дека криминалот ви е шпекулација па на крај видовме. Изгледа убаво е да си фан на јуве и да немаш допирна топчка со реалноста.
Абе колку си интересен, хаха...Јас ти викам сослушувањето е тајно, нешто што е добропознат факт, ти ми велиш се тешевте вака така..Намали бато со омразата малце, повеќе се замараш со Јувентус него ли за Милан, веќе ова кај тебе и во патологија преминува.. Што изјавил Дибала најверојатно и никогаш нема да дознаеме точно :)

Абе колку си интересен, хаха...Јас ти викам сослушувањето е тајно, нешто што е добропознат факт, ти ми велиш се тешевте вака така..Намали бато со омразата малце, повеќе се замараш со Јувентус него ли за Милан, веќе ова кај тебе и во патологија преминува.. Што изјавил Дибала најверојатно и никогаш нема да дознаеме точно :)
Чудно како прво аргументот ти беше дека од спортскимк е изјавата па немало шанси да е така, а истата вест е низ сите италијански портали па сега се тешиш немало шанси да е така дури и откако извор од твоите од јувентус портали ти дадов.

Чудно како прво аргументот ти беше дека од спортскимк е изјавата па немало шанси да е така, а истата вест е низ сите италијански портали па сега се тешиш немало шанси да е така дури и откако извор од твоите од јувентус портали ти дадов.
И јас ја читав на порталите де, уште од вчера (на местото на спортски.мк еве јувефан.ком стави го). Човеку не знам зошто ти објаснувам, но еве пак ќе ти објаснам да сфатиш. СОСЛУШУВАЊЕТО Е ТАЈНО, ОСВЕН АДВОКАТИТЕ НА ДИБАЛА, ДИБАЛА И ТАМУ КАЈ ШТО ЈА ДАЛ НАВОДНО ИЗЈАВАТА, НИКОЈ НЕ ЗНАЈ ШТО ИЗЈАВИЛ, ЗАТОА ШТО Е ТАЈНО.

Дали ти е појасно вака сега, или пак ќе верглаш исто па исто? Шпекулација е се. Нема официјално ништо, така да олабај се, ако си правеле дубарии нека си одговараат, не треба да напнуваш со верглање иста работа, и со ставање под нос реченици. Ајде имај си убав ден..

И јас ја читав на порталите де, уште од вчера (на местото на спортски.мк еве јувефан.ком стави го). Човеку не знам зошто ти објаснувам, но еве пак ќе ти објаснам да сфатиш. СОСЛУШУВАЊЕТО Е ТАЈНО, ОСВЕН АДВОКАТИТЕ НА ДИБАЛА, ДИБАЛА И ТАМУ КАЈ ШТО ЈА ДАЛ НАВОДНО ИЗЈАВАТА, НИКОЈ НЕ ЗНАЈ ШТО ИЗЈАВИЛ, ЗАТОА ШТО Е ТАЈНО.

Дали ти е појасно вака сега, или пак ќе верглаш исто па исто? Шпекулација е се. Нема официјално ништо, така да олабај се, ако си правеле дубарии нека си одговараат, не треба да напнуваш со верглање иста работа, и со ставање под нос реченици. Ајде имај си убав ден..
Да да. Ама затоа истиве кога ќе пишат и други тимови се криви базирано на шпекулации одма тука викаш и другите да одговараат. Тогаш не ти сметаат шпекулации. А ова што е чиста вистина нема вркса демек шпекулација само поради фактот што ги потврдува криминалите на Ањели и компанија. Интересно.

Да да. Ама затоа истиве кога ќе пишат и други тимови се криви базирано на шпекулации одма тука викаш и другите да одговараат. Тогаш не ти сметаат шпекулации. А ова што е чиста вистина нема вркса демек шпекулација само поради фактот што ги потврдува криминалите на Ањели и компанија. Интересно.
Добро еве, ајде докажи ми дека е вистина, и дека вистина го изјавил Дибала тоа. Значи официјално од судот каде Дибала ја дава таа изјава. ОФИЦИЈАЛНО. Ако го најдеш тоа официјално, ќе ти се извинам јавно, а ако не ми докажеш ќе се покажеш само дека си еден обичен шпекулант, и од што го мразиш Јувентус ти е во мислите 24/7. Зошто секој барем малку што уклучува логика знае дека сослушувањата се тајни. Ама еве ти можи па имаш и натприродна моќ па читаш мисли.

п.с. Јас тоа што е шпекулација, го пишувам СЕ ШПЕКУЛИРА. Прво тоа. Второ за Милан и Наполи има истрага, тоа го знаеш и самиот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom