Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе прашам тука, тие што се на Телеком, кажете ми имате проблеми со сликата на Арена Премиум 1,2 и 3? Сега гледам преглед на колото, стварно е никаква сликата, како да гледаш видео на Јутјуб со 240р, а ми го рекламираат како HD канал...
Да и кај мене е истото. Моментално гледам Фулам Челзи сликата е исто како да гледам на некој стрим на нет. Кочи и при побрзо движење на камерата тревата се претвара у коцки, па секунда две треба додека се среди. :D

Ќе прашам тука, тие што се на Телеком, кажете ми имате проблеми со сликата на Арена Премиум 1,2 и 3? Сега гледам преглед на колото, стварно е никаква сликата, како да гледаш видео на Јутјуб со 240р, а ми го рекламираат како HD канал...
Пријавив баш денес, сецка ко лудо и подолго им трае проблемов, нба навечер не можеш ни да глеаш нормално, боље на стрим. Мислев некој локален проблем е ама очигледно не бил.

Ама висок интензитет од Наполи, сосема различни од претходните два натпревара.

Рабиот, Мекени и целата одбрана на Јувентус нека не излегуваат во второ.

Локатели игра солидно, но Лоботка е играчиште.

Наполи за нијанса подобри и поконкретни во нападот, ама и Јувентус не се дава, класичен атомски фудбал се игра :) . Многу ќе бидат битни замените во вториот дел и за двете страни, ќе видиме кој повеќе ќе усере Спалети или Алегри.

Наполи за нијанса подобри и поконкретни во нападот, ама и Јувентус не се дава, класичен атомски фудбал се игра :) . Многу ќе бидат битни замените во вториот дел и за двете страни, ќе видиме кој повеќе ќе усере Спалети или Алегри.

А па еден избор на клупата на Јуве! :D

Сега погледнав, лош избор за бркање резултат.
Автоматски споено мислење:

Киеза веројатно ќе продолжи лево, како во финишот или каде било само не на бек, уште на страната каде е Грузиецот.

Последно уредено:
Осимен се игра со одбраната на Јуве.

Уште Бремер е најдобар дефанзивец во Серија А? Мислам дека нема дефанзивец што бил повеќе фален во темава.

Колку неорганизирано делува овој Јуве. А секоја транзиција Осимен ја претвора во шанса, иако е сам со два-тројца.

Последно уредено:
Ауууи Осимен гол давање со глава еј, страшно позиционирање, пасот уште подобар :cuc:
Наполи се шета до титула :bravobe:

Бремер е со мозочен удар, Јуве е кадарен да јаде 5 комада денес.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom