Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Да да, невидено спуштање и заебување. Пошо Буфон моментално е прв голман на Реал Мадрид па да се насмееме што Дида бранел во Интернационал на крај на кариера. Одма е подруго сеа, барем за мене, за вас не знам.

Да му ебам крвта коцкарска јас на него, покварено јувенташко гомно што ништо не заслужува од неутрални фанови. Стока.

20230111_182145.jpg

Крај на кариера каква што доликува за такво говно од човек.
У втора лига и у небитност :love:

Е многу јако им го спушти за Дида. Мора да се признае ваквиот брилијантен обид за било што.

Миланези, не знам како ќе се вратите после овој шокантен податок дека вашиот голман Дида на 42 години се пензионирал во Интернационал во Бразил.

Да да, невидено спуштање и заебување. Пошо Буфон моментално е прв голман на Реал Мадрид па да се насмееме што Дида бранел во Интернационал на крај на кариера. Одма е подруго сеа, барем за мене, за вас не знам.

Да му ебам крвта коцкарска јас на него, покварено јувенташко гомно што ништо не заслужува од неутрални фанови. Стока.

D6XCDNdXkAEKPe7.jpg-9001200-Opera-300x244.jpg

:icon_mrgr:

Океј ова не го знаев признавам. Ама поентата ми е дека у поново бреме и кога бев дете им се случи на Јуве.. а и за фудбалот прикажан од Јуве. Од тоа ако вие ко навивачи сте задоволни, алал да ви е.
Pred 16 god mu se sluci toa na Juve, si bil dete i si zapamtil. Pola od novive navivaci ne bile ni rodeni. Za 5-10 god nikoj nema ni da znae, ko sto ni ti sega ne znaese za 1980...

Nema nisto da im se zaboravi, kriminalni skandali imaat na sekoi 5,6 godini.
Паднат ти е осигурачот затоа, а тоа што имат 9 пати по ред оти не го памтиш. Дигни си таму склопката.

Штета овие Адопо и Бајеје немаат пици разнесувано пред да играат професионален фудбал, иначе романи ќе се пишуваа :D
Имаат на тарот гледано у Измир. Ко фан на Милан никогаш не сум бил поразочаран у последни 5 год од овој меч. 11 на 10, не можеш да дадеш гол и примаш гол. Бед, очај, срам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom