Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Батали го јурич.Спомни колку јак играч е кетеларе,па во очај побарај ми мислења од пред Х години како сум утнал проценка за бенасер/брозо/тонали и полека да легнуваме.Полноќ веќе заминаМилан имаат ли победа против овој Јуриќ му ебем тоа фризурата мрсна ко професор по хемија у средно школо у винковци?

"Царевото ново руво" им се дешава на миланезите со инвалидов

Го згреши гифот, ова е правиот.
![]()

Батали го јурич.Спомни колку јак играч е кетеларе,па во очај побарај ми мислења од пред Х години како сум утнал проценка за бенасер/брозо/тонали и полека да легнуваме.Полноќ веќе замина![]()
Зошто се облечени во клупските бои ?Број 152, имаш посета...
Да да. Дека јувентус игра феноменално и победува со 2 3 разлика секој натпревар, а исто и Интер е брилијантен последни 2 натпревари. Никој од нив не е сјаен за да гарантираш нешто.Milan katastrofa... so igrac vise ne mozese gol na torino da im dade... Ja garantiram deka Juve i Inter ke zavsat pred Milan sezonava..
Ke vidisДа да. Дека јувентус игра феноменално и победува со 2 3 разлика секој натпревар, а исто и Интер е брилијантен последни 2 натпревари. Никој од нив не е сјаен за да гарантираш нешто.