Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Милан имаат ли победа против овој Јуриќ му ебем тоа фризурата мрсна ко професор по хемија у средно школо у винковци?

Милан имаат ли победа против овој Јуриќ му ебем тоа фризурата мрсна ко професор по хемија у средно школо у винковци?
Батали го јурич.Спомни колку јак играч е кетеларе,па во очај побарај ми мислења од пред Х години како сум утнал проценка за бенасер/брозо/тонали и полека да легнуваме.Полноќ веќе замина :D

Батали го јурич.Спомни колку јак играч е кетеларе,па во очај побарај ми мислења од пред Х години како сум утнал проценка за бенасер/брозо/тонали и полека да легнуваме.Полноќ веќе замина :D

Добар играч е, во ориентални танци.

ezgif-3-2d10122bf1.gif

Го згреши гифот, ова е правиот.

ketelaere-de-ketelaere.gif

Срам и брука јебига тоа е....Де Кателар е полош од Хауге што го купивме за 2-3 миљона....тој бар некој гол даде....

И на Пиоли му се дешава бродолом, пробува да филозофира и измислува формации а очигледно освен 4-2-3-1 за друга тактика не го бива...

Лоша игра на 21годишен играч. Најголемата сатисфакција у гледањето фудбал на Маркез од кајгана у последниве 2 године.:icon_lol:
Секоја чест Маркез, многу причини за радост кј тебе

Најтрагично е што имаше он Ок натпревар и вчера беше најмал проблем ама добро. Сигурен сум дека ќе му биде точна проценкава како и за другите.

Milan katastrofa... so igrac vise ne mozese gol na torino da im dade... Ja garantiram deka Juve i Inter ke zavsat pred Milan sezonava..
Да да. Дека јувентус игра феноменално и победува со 2 3 разлика секој натпревар, а исто и Интер е брилијантен последни 2 натпревари. Никој од нив не е сјаен за да гарантираш нешто.

Да да. Дека јувентус игра феноменално и победува со 2 3 разлика секој натпревар, а исто и Интер е брилијантен последни 2 натпревари. Никој од нив не е сјаен за да гарантираш нешто.
Ke vidis

Ќе прашам тука, тие што се на Телеком, кажете ми имате проблеми со сликата на Арена Премиум 1,2 и 3? Сега гледам преглед на колото, стварно е никаква сликата, како да гледаш видео на Јутјуб со 240р, а ми го рекламираат како HD канал...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom