Б
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никој не пишува кога игра Јуве![]()

Секако дека Џеко направи фаул, исто како лани Жиру што направи над Санчез. Класичен дуел беше она, срамота е такви фаули да се свират, а во Италија и те како се свират.Дали Џеко направи фаул во акцијата за четвртиот гол? Изгледа дека е фаул.
А уште почудно ми е што Димарко помина без картон, а стартот беше за црвен. Притоа го гледа стартот поради приговор од ВАР, се поправа и суди пенал, но не дава ни жолт.
За стартот дека е за црвен ајде да речеме дека се сложувам, ама немој да се бламираш за 4тиот гол, жити се.Дали Џеко направи фаул во акцијата за четвртиот гол? Изгледа дека е фаул.
А уште почудно ми е што Димарко помина без картон, а стартот беше за црвен. Притоа го гледа стартот поради приговор од ВАР, се поправа и суди пенал, но не дава ни жолт.
За стартот дека е за црвен ајде да речеме дека се сложувам, ама немој да се бламираш за 4тиот гол, жити се.

класичен пример за она кога ќе вработи неписмен човек во државна администрација.Секако дека Џеко направи фаул, исто како лани Жиру што направи над Санчез. Класичен дуел беше она, срамота е такви фаули да се свират, а во Италија и те како се свират.
За Димарко и јас се зачудив што не изеде црвен, отворен ѓон директ на нога, што поише... Ваљда судијата мислел дека нема намера у фаулот и дека е несмасност, друга логика не гледам. Иако реално чудно е како и жолт не доби... Иначе ретко глуп пенал, би го избркал од екипа за онаква глупост.

Овај е тој старт? Не знам како успеал да нњ добие црвен
На прва можи не ја виде добро или мислел дека нема намера ама ВАР не треба да интервенира за овие работи ?