Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
0 пати имаш отидено на Сан Сиро и на Камп Ноу.
iam otideno, ne na tekmi, ama na kampot koga bev Ronaldinjo iskoci pacovot so eden trener i trenirase neso gluposti praese precki gagjase od centar, a nie najgore bevme, isti kurac, najnormalno se glea, isto i na meaca pravea neso dole sreduva toa mrtvata treva i kopiljaci nekoi si podavaa. Ok e Mario svet na dlanu ednas bil na meaca go opljackaa u megjuvreme i se vrati pust, skisnat i uste posiromasen. Ke ti ebam kopileto zemal me nervira od nisto.

iam otideno, ne na tekmi, ama na kampot koga bev Ronaldinjo iskoci pacovot so eden trener i trenirase neso gluposti praese precki gagjase od centar, a nie najgore bevme, isti kurac, najnormalno se glea, isto i na meaca pravea neso dole sreduva toa mrtvata treva i kopiljaci nekoi si podavaa. Ok e Mario svet na dlanu ednas bil na meaca go opljackaa u megjuvreme i se vrati pust, skisnat i uste posiromasen. Ke ti ebam kopileto zemal me nervira od nisto.

Кј е ова мааца, маеца или како и да е?

Буквално се се гледаше ама ај на шинобус да не му кршам филм.

0 пати имаш отидено на Сан Сиро и на Камп Ноу.

И ја имам 0 пати. Милан сум го гледал само еднаш, со Шкендија, што ми е воедно најголем пораз и казна во животов.
Еден од ретките бев на Арена Тодор Проески со прави заби и два саата го гледав Абате.

И ја имам 0 пати. Милан сум го гледал само еднаш, со Шкендија, што ми е воедно најголем пораз и казна во животов.
Еден од ретките бев на Арена Тодор Проески со прави заби и два саата го гледав Абате.
Е ама сето то вредеше за да го видиш и голот на Кутроне.

Отидовме со другари, половина од нив миланези. Цел стадион пука Албанци. Моиве, абер немаа да го слават голот, нешто резервирани, демек да не предизвикаат некаква реакција.
Од друга страна пак, двајца браќа каури ред пред нас, на телефон гледаат Фенербахче - Вардар. Вардар дава гол, тие стануваат и се радуваат како Гросо во Берлин. Со прегратки со урлици со чуда. :pos:

Освен остри погледи, не бидна ништо. Е затоа пред мечот и на полувреме, шоу.
Keesssiii keeeeesiii eeejjj ejjjj, тој ги отпоздрави овие презадоволни.
Викаат после исто, по Сусо: Susoooo Susooooo Susoooooooooo, тој ги игнорира максимално. Веднаш потоа рафали од ta cifsha Suso ta chifsha motren cigani ta cifsha.

Големиот Ферхан Буба Хасани, ако ме држи памет, на сам старт имаше зицер ситуација и се сплетка пред гол. Леле леле, какви пцовки излетаа, какви клетви. Почнаа да плукаат, буквално. Мислам дека не беа свесни дека нема да стигне до Хасани, од 16-ти ред на северна трибина.

Дефинитивно, едно од полошите искуства во животот, а сум се нашол случајно на геј-парада во Барселона и сум слушнал две песни од PMG Kolektiv.

Последно уредено:
а сум се нашол случајно на геј-парада во Барселона

the-office-michael-scott.gif

Газот ми знае. :icon_lol:

Не, сериозно, има потенцијал вака приказната, ама не е нешто претерано возбудлива. На оние организирани прошетки по Европа, тој ден се падна да се оди во Барселона и погоди што? Тој ден...геј парада. Само, излажав поради впечаток. Настанот беше врвен. :pos:
Тоа музика, тоа Шакира им пееше, хахаха, хихихи, еден куп стрејт луѓе со деца, со колички, шетаат, јадат сладолед.
Е сега, многу неочекувани допири, демек случајни. Бараа дрталата шпански младо месо.
Ме спаси поубавата половина, се пикнавме во Мекдоналдс еден, преседавме дур не заврши.

- јас сум РАТМ, а вие ја гледавте емисијата ,,Излегување од плакарот".

Отидовме со другари, половина од нив миланези. Цел стадион пука Албанци. Моиве, абер немаа да го слават голот, нешто резервирани, демек да не предизвикаат некаква реакција.
Од друга страна пак, двајца браќа каури ред пред нас, на телефон гледаат Фенербахче - Вардар. Вардар дава гол, тие стануваат и се радуваат како Гросо во Берлин. Со прегратки со урлици со чуда. :pos:

Освен остри погледи, не бидна ништо. Е затоа пред мечот и на полувреме, шоу.
Keesssiii keeeeesiii eeejjj ejjjj, тој ги отпоздрави овие презадоволни.
Викаат после исто, по Сусо: Susoooo Susooooo Susoooooooooo, тој ги игнорира максимално. Веднаш потоа рафали од ta cifsha Suso ta chifsha motren cigani ta cifsha.

Големиот Ферхан Буба Хасани, ако ме држи памет, на сам старт имаше зицер ситуација и се сплетка пред гол. Леле леле, какви пцовки излетаа, какви клетви. Почнаа да плукаат, буквално. Мислам дека не беа свесни дека нема да стигне до Хасани, од 16-ти ред на северна трибина.

Дефинитивно, едно од полошите искуства во животот, а сум се нашол случајно на геј-парада во Барселона и сум слушнал две песни од PMG Kolektiv.
Интересна приказна морам да признаам. Ратм Достоевски.

а сум се нашол случајно на геј-парада во Барселона

Ја па мислев ради голот на Иниеста толку ја мразиш Барса... Кога тоа уствари и друга позадина имало :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom