Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја па мислев ради голот на Иниеста толку ја мразиш Барса... Кога тоа уствари и друга позадина имало :D

Всушност, Барселона е прекрасна. Едниот клуб само не им чини. А не е Еспањол.

Газот ми знае. :icon_lol:

Не, сериозно, има потенцијал вака приказната, ама не е нешто претерано возбудлива. На оние организирани прошетки по Европа, тој ден се падна да се оди во Барселона и погоди што? Тој ден...геј парада. Само, излажав поради впечаток. Настанот беше врвен. :pos:
Тоа музика, тоа Шакира им пееше, хахаха, хихихи, еден куп стрејт луѓе со деца, со колички, шетаат, јадат сладолед.
Е сега, многу неочекувани допири, демек случајни. Бараа дрталата шпански младо месо.
Ме спаси поубавата половина, се пикнавме во Мекдоналдс еден, преседавме дур не заврши.

- јас сум РАТМ, а вие ја гледавте емисијата ,,Излегување од плакарот".
Коинциденција или не? Проценете сами. :D

Кај Монца не беше толку до тренерот, отколку до повреди и многу нови фудбалери. Требаше малку време да се доведе тоа во ред. И кога имаа најмногу проблеми, се гледаше јасна идеја во нивната игра.

Ништо ново за Дибала. Не се ретардирани другиве клубови што посериозно не загризаа за него. Али битно изигра 5-6 натпревари за Рома и не поздрави.

Од ка им го вшупи на Интер читавме препукувања Инзаги го нејќел, Жанг го сакал, Бепе го држел под око..
Стрпитесе и на другите ќе ви дојде редот.. :cujte:

Од ка им го вшупи на Интер читавме препукувања Инзаги го нејќел, Жанг го сакал, Бепе го држел под око..
Стрпитесе и на другите ќе ви дојде редот.. :cujte:
Бепе не држи сите под око, поширок агол фаќа од GoPro.

Фиорентина нема проблем со игра, туку со завршница. Овие во напад на моменти дури и аматерски делуваат.

Лука Јовиќ е на добар пат да биде поранешен фудбалер на 25 години.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom