- Член од
- 29 јануари 2015
- Мислења
- 7.278
- Поени од реакции
- 20.261
Ја па мислев ради голот на Иниеста толку ја мразиш Барса... Кога тоа уствари и друга позадина имало![]()
Всушност, Барселона е прекрасна. Едниот клуб само не им чини. А не е Еспањол.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја па мислев ради голот на Иниеста толку ја мразиш Барса... Кога тоа уствари и друга позадина имало![]()
Коинциденција или не? Проценете сами.Газот ми знае.
Не, сериозно, има потенцијал вака приказната, ама не е нешто претерано возбудлива. На оние организирани прошетки по Европа, тој ден се падна да се оди во Барселона и погоди што? Тој ден...геј парада. Само, излажав поради впечаток. Настанот беше врвен.
Тоа музика, тоа Шакира им пееше, хахаха, хихихи, еден куп стрејт луѓе со деца, со колички, шетаат, јадат сладолед.
Е сега, многу неочекувани допири, демек случајни. Бараа дрталата шпански младо месо.
Ме спаси поубавата половина, се пикнавме во Мекдоналдс еден, преседавме дур не заврши.
- јас сум РАТМ, а вие ја гледавте емисијата ,,Излегување од плакарот".
Бепе не држи сите под око, поширок агол фаќа од GoPro.Од ка им го вшупи на Интер читавме препукувања Инзаги го нејќел, Жанг го сакал, Бепе го држел под око..
Стрпитесе и на другите ќе ви дојде редот..![]()
@Io Sono Interista зашто сум баниран у Премиер лига? Без опомена и тоа. Без известување.

Бепе не држи сите под око, поширок агол фаќа од GoPro.
Добро не ме тепај одма со стап, позади грб педерски.
Еден стаклен заменија со друг.Ди Мариа дава све од себе да го замени Дибала како што доликува![]()