Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Кај Миланчо очигледно влијае сето ова што му се дешаваше летово, уште не е со главата тука, не памтам да бил вака изгубен од кога е тука.
Ќе се среди, неам гајле за него.
И Бастони, и Де Вриј, сите се добри играчи и ќе си ја најдат формата.

Мене ме загрижува комплетната одбрана составена од нив тројца, не поединечно. Не само вчера, него и од почеток на сезона делуваат раштимано. Вчера беа грев да се гледаат за 2та гола на Милан.
И не беше толку крив Шкринијар за продорот на Леао колку што овие двајца кретени му засметаа со тоа што направија удес како жени на раскрсница.

Иначе вчера Пиоли многу педерски го бранеше Брозовиќ со Месиас потесно до Кателаре а Бенасер се извлекуваше десно. На тоа нашиот тренер одговори со 90 минути за Дармијан како лев офанзивен бек у таа полу дупка таму.

Си работи тактички Пиоли, го имам приметено и на други утакмици има некои такви педерски потези.

Ова педерски е у позитивна конотација пишано, морам вака да не се расфрлам со премногу позитива да му ебам тоа широката раперска маица напикана у панталони и бос у патики на 70 години со алки и мали тетоважи. И крива у коленото десна нога, осакатена од играње фудбал пред 40 години.

Мене ме загрижува комплетната одбрана составена од нив тројца, не поединечно. Не само вчера, него и од почеток на сезона делуваат раштимано.

Комплетниот тим. И средината не врши добра работа дефанзивно.

Со Лацио и Милан само сум ги гледал.

Реков јас…

Незгодни се Удинезе, страшни бекови имаат. Рома катастрофа одбрана ќе го јадат цела сезона од вакви организирани екипи.

Бекао доста потценет, слободно може да игра во топ клуб од лигата.

Поред одбранава на Рома таа на Интер изгледа светска класа :icon_lol:

Ама не како беше на Интерашиве форсот, Мурџо ќе се борел за титула а Милан мака ќе мачел за ЛШ :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom