Трибиани
Ванда Вештерката
Тие си кажаа јасно и гласно зошто стоеа...овие сега зошто стоеа? така му беше кажано или?Ама ти беше смешно "охх нооо" на Лацио![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тие си кажаа јасно и гласно зошто стоеа...овие сега зошто стоеа? така му беше кажано или?Ама ти беше смешно "охх нооо" на Лацио![]()
Испаѓа тогаш дека Лацио не ви се братски тим, ве изневерија или играат подли игриТие си кажаа јасно и гласно зошто стоеа...овие сега зошто стоеа? така му беше кажано или?
Koga ke pocne novata sezona so ogled na toa deka zimata ima svetsko?
Не ја пуштија ни Лацио ни Виола бе, првите имаа вирус пола екипа пред мечот и немаа снага у второ да парираат, не може да пуштаат а да примат гол у последен напад. Нервираше само што Ачерби се смееше али негово си е тоа, куртонче.Испаѓа тогаш дека Лацио не ви се братски тим, ве изневерија или играат подли игри
И ќе ме терате да ги гледам утакмиците на Милан со Лацио и Фиорентина, оти голема фама дигнавте за небитна работа и горе доле не толку логична.. не ми е логична,поготово за Фиорентина, пошо навистина сакаа да се пласираат во европско такмичење, незнам зошто мислите дека е пуштена, од па затоа ако имам време ќе ги гледам. За Лацио не ме чуди толку, тешки ѓубриња се за такви работи, веќе докажано, ама пак ми чудно зошто тоа би го направиле за Милан да освои на сметка на Интер
Лацио како што знам една од освоените титули, мислам првата им е на сметка на тоа што Рома во последните кола им го тепа конкурентот за титула, мислам дека бил Јувентус...
На крај краева и да ви се точни вашите претпоставки, што го тупете незнам, кога од друга страна викате заслужена им била титулата. Не се тоа сценарија од трета македонска лига, туку некое си секојдневие во фудбалот. Џерард е тренер на Астон Вила и направи се што е во негова можност да ги спречи Сити да тепаат, играчите на Астон вила беа наспидирани и дадоа се од себе.. да играа против Ливерпул, можеби немаа да играт со толку голем мотив, Али можеби...
Така да не се трескајте од земја и не прајте трагедија од нешто што се гледа често во фудбалот...
2010год. отекувавте тука со тоа "охх нооо" после мај, отекувавте и во иднина, па јас не рикав како вие сега
И не знам зашо се тригернуваат фанови на Милан околу ова, не е нивни "грев" него на глупаци како Сасуоло.
Остај го Џони за него све е местено.Затоа што повеќето ги проблематизираат сите натпревари во финишот на сезоната, а не само тој со Сасуоло.
Остај го Џони за него све е местено.![]()
Треба Фала да му кажете на братот што ви освои титула со еден пост.Бидејќи не може да се цитира од затворена тема мора да одиме со скриншот, не може да не помине оваа генијалност не овековечена.
Прегледај го приврзокот 334044
Се надевам Џонтра нема да речиш дека @Трибиани не разбира ништо.