Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дедо ми цел живот е тежок навивач на Милан и Звезда. Врвот како фан го достигна како главен инжинер и одговрен за целосната електрична инсталација на Маракана кога се градеше.... Значи тежок навивач, болен знаеше да падни со деној кога ќе изгубеше Звезда или пак кога губеше Милан.... Беше и полупрофесионален фудбалер и чоек кој ме научи да играм фудбал и да сакам фудбал...
Ги знајте какви се постарите генерации кои гледаа фудбал како живееја за фудбалот... Е тој дедо ми од пред 10-15 години поќе не гледа фудбал, не ни има желба да гледа, првите 10-15 минути и толку..... Од ден на ден се поќе и поќе го разбирам зошто...полека умира се што беше убаво во фудбалот..
Дедо ми цел живот е тежок навивач на Милан и Звезда. Врвот како фан го достигна како главен инжинер и одговрен за целосната електрична инсталација на Маракана кога се градеше.... Значи тежок навивач, болен знаеше да падни со деној кога ќе изгубеше Звезда или пак кога губеше Милан.... Беше и полупрофесионален фудбалер и чоек кој ме научи да играм фудбал и да сакам фудбал...
Ги знајте какви се постарите генерации кои гледаа фудбал како живееја за фудбалот... Е тој дедо ми од пред 10-15 години поќе не гледа фудбал, не ни има желба да гледа, првите 10-15 минути и толку..... Од ден на ден се поќе и поќе го разбирам зошто...полека умира се што беше убаво во фудбалот..
Да, и фан клуб Интер ти е благодарен.Јас кажав нешто пред една недела![]()
Ти би знаел од искуство, сепак за Челзи навивашНе умира фудбалот, туку ти за Јувентус навиваш.
Не знам бе стварно, едноставно не бираш клуб, клубот те бира тебе. Ете кај @Трибиани дома е каша попара а тој пак за Интер навиваБатали тоа, него кажи ми како можеше да бидеш така расипано внуче и да не испочитуваш така златен дедо, па да си навиваш за Милан?
Сериозен си дека нерешено ви игра?На Милан му игра и нерешено, зошто би тргнал да се самоубие при евентуален пораз?
Кучињата си лаат, аутото си врви, што би рекол СладоледџијаЕдноставно немаше начин ова елегантно да се изведе, па нека пука резилот вака на крај.
Во смисол нерешено ни игра пошто 1 можеме си дозволиме кикс. А наредно коло Интер ќе има потежок натпревар него ли Милан. Игра со Каљари кој се бори за опстанок, плус ќе играат после одиграно финале со јувентус. Мислам дека ќе ја добијат со Каљари ама па потешко ќе им биде него ли на Милан со Аталанта.Сериозен си дека нерешено ви игра?![]()
Нерешено и сега не ви игра, јас се надевам Верона да ви извади нерешено па да ви се тресат нозете последните две кола. Нерешено со Фиорентина да одигравте веќе ќе бевте во panic mode.