Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
На Џенова сите и се редеа на времето, за да се крпат со играчи, па ред е да бидат испочитувани. :D

и после не местеле, да ти ебам лигата да ти ебам, 2ра македонска помалце се мести од оваа

Едноставно немаше начин ова елегантно да се изведе, па нека пука резилот вака на крај.

Таман си е, знае Јувентус како е да се игра во Серија Б, од жал ова 2-1.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

Дедо ми цел живот е тежок навивач на Милан и Звезда. Врвот како фан го достигна како главен инжинер и одговрен за целосната електрична инсталација на Маракана кога се градеше.... Значи тежок навивач, болен знаеше да падни со деној кога ќе изгубеше Звезда или пак кога губеше Милан.... Беше и полупрофесионален фудбалер и чоек кој ме научи да играм фудбал и да сакам фудбал...

Ги знајте какви се постарите генерации кои гледаа фудбал како живееја за фудбалот... Е тој дедо ми од пред 10-15 години поќе не гледа фудбал, не ни има желба да гледа, првите 10-15 минути и толку..... Од ден на ден се поќе и поќе го разбирам зошто...полека умира се што беше убаво во фудбалот..

Дедо ми цел живот е тежок навивач на Милан и Звезда. Врвот како фан го достигна како главен инжинер и одговрен за целосната електрична инсталација на Маракана кога се градеше.... Значи тежок навивач, болен знаеше да падни со деној кога ќе изгубеше Звезда или пак кога губеше Милан.... Беше и полупрофесионален фудбалер и чоек кој ме научи да играм фудбал и да сакам фудбал...

Ги знајте какви се постарите генерации кои гледаа фудбал како живееја за фудбалот... Е тој дедо ми од пред 10-15 години поќе не гледа фудбал, не ни има желба да гледа, првите 10-15 минути и толку..... Од ден на ден се поќе и поќе го разбирам зошто...полека умира се што беше убаво во фудбалот..

Не умира фудбалот, туку ти за Јувентус навиваш.

Батали тоа, него кажи ми како можеше да бидеш така расипано внуче и да не испочитуваш така златен дедо, па да си навиваш за Милан?

Не умира фудбалот, туку ти за Јувентус навиваш.
Ти би знаел од искуство, сепак за Челзи навиваш :toe:

Додуша во последно и хуморот некако ти е на умирање :(

Батали тоа, него кажи ми како можеше да бидеш така расипано внуче и да не испочитуваш така златен дедо, па да си навиваш за Милан?
Не знам бе стварно, едноставно не бираш клуб, клубот те бира тебе. Ете кај @Трибиани дома е каша попара а тој пак за Интер навива :pos:

На Милан му игра и нерешено, зошто би тргнал да се самоубие при евентуален пораз?
Сериозен си дека нерешено ви игра? :D

Нерешено и сега не ви игра, јас се надевам Верона да ви извади нерешено па да ви се тресат нозете последните две кола. Нерешено со Фиорентина да одигравте веќе ќе бевте во panic mode.

Кузнае колку ме пцуеле интерашиве до 30та минута.. ама реков нема да е лесно, види не го гледав мечот, скроз заборавив и баш пуштив на 2-2 и го гледам голот и го гледам стартот и јасно ми беше, во право бев уште пред 5-6 дена кога пишав за судиите. фаул? апсолутно да. дали е победата заслужена? да, апсоултно, на толку шутеви.. ама мора бе контроверзии да има, мора нешто да се деси со интер, не може асално да си тепаат 2-0 пример и никој ништо да не рече.. тоа е проблемот.
за јуве што да кажам, мака ми е од местењево нивно уште од дете кога бев, ништо не е сменето 15 години, класика.
и пс, во право е дедово што ти го кажал тоа.. СО СЕКОЈ ЗБОР Е ВО ПРАВО, порано ми беше мерак бе да пуштам сериа а ( освен јуве кога играл), ама милан - интер 2009та, 2010та, рај за очи.. сега е смешна секоја споредба.. секако дедово фатил и уште поубаво време 1990-2000.

Едноставно немаше начин ова елегантно да се изведе, па нека пука резилот вака на крај.
Кучињата си лаат, аутото си врви, што би рекол Сладоледџија :D

Сериозен си дека нерешено ви игра? :D

Нерешено и сега не ви игра, јас се надевам Верона да ви извади нерешено па да ви се тресат нозете последните две кола. Нерешено со Фиорентина да одигравте веќе ќе бевте во panic mode.
Во смисол нерешено ни игра пошто 1 можеме си дозволиме кикс. А наредно коло Интер ќе има потежок натпревар него ли Милан. Игра со Каљари кој се бори за опстанок, плус ќе играат после одиграно финале со јувентус. Мислам дека ќе ја добијат со Каљари ама па потешко ќе им биде него ли на Милан со Аталанта.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom