Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Како бе добивате впечаток дека за Интер е коментаторов. Озбилно.

Пола полувреме го продаваше Интер, го распадна, се курчеше за првиот вар коа гледаа за клизачот врз Барела, претходно свесно лажеше дека нема корна коа ја цивна тој нивниот а и голманот.
Го избрка Инзаги од работа, му го освои купот на Јуве, им даде скудето на Милан.

Или мене ми свири у ушиве од притисок од нервоза и халуцинирам нешто ама сигурно не е про-Интер коментирање ова.

@Marquess да не станал коментатор бе? :pos:

Дај бе не пишујте барем до крај на утакмица, чист срам беше голов.
Апла е ова више со судијеве.
Што срам, еден куп работи можеа поинаку да отидат, Барела да играше за некоја друга екипа два пенали ќе добиеше за стартовите врз него. Крај на сезона е, борба за секоја топка. Вар поништи и гол за Емполи и пенал за Интер. Супер текма за гледање.

Не е пенал де она над Барела не знам што драмите, го гурна малце и овој проба да издраматизира, не пројде кај судиите и тоа е тоа.

А ти друже Марли прекини да се срамиш со коментарите, 40 години имаш аман, земал се бламира, плаче, квичи, се лигави за непостоечки работи. Што не кажеш за играчот на Емполи што не доби жолт на пример кога спречи контра и му акна бодичек на Дамфрис? Аман смешни сте со коментариве за судиски одлуки, една ебана очигледна грешка во корист на Интер имаше сезонава и ни ги подувте јајцата. (за таа со Торино мислам)

Марли има среќа што Лацио и Фиорентина си ги чешаа јајцата со Милан, а Болоња, Удинезе и еве сега и Емполи играат како да им е последна со Интер.

Па и Болоња против нас играше како да им е последна, а исто ќе игра и Верона.

Не е само во ушите штом си дошол до ваков заклучок. :D
Не знам стварно, до сега од сите коментатори на Арена за еден имам добиено впечаток дека е за Интер. Тој еден на С што фаќа малце.

Другиве ми се за Јувентус некако. Иам еден роднина у Белград живее и баш ја начнавме темава и вика абе кај нас се збори дека за Рома се повеќето од коментаториве.

Непрофесионални се тоа се слагам. Погово на утакмици на Јувентус и Лацио. Бем и СМС и Влаховиќ, преку курот и секој српски играч што игра у било која екипа.

Не е пенал де она над Барела не знам што драмите, го гурна малце и овој проба да издраматизира, не пројде кај судиите и тоа е тоа.

А ти друже Марли прекини да се срамиш со коментарите, 40 години имаш аман, земал се бламира, плаче, квичи, се лигави за непостоечки работи. Што не кажеш за играчот на Емполи што не доби жолт на пример кога спречи контра и му акна бодичек на Дамфрис? Аман смешни сте со коментариве за судиски одлуки, една ебана очигледна грешка во корист на Интер имаше сезонава и ни ги подувте јајцата. (за таа со Торино мислам)

Абе заобиколи ме ако не ти се свиѓаат коментарите мои, ич да не те боли курот ја што ќе пишуем. Не знам што кур си се фатил за мојот само кој свите апла гледаа дека ве форсираа судијете цела ебана година. ЦЕЛА, посебно вториов дел на сезоната.

Трај тамо скри се у дупка, моли се у судије и кикс на Милан и ако бидете шампиони дој напрај некое хехенце

Не знам стварно, до сега од сите коментатори на Арена за еден имам добиено впечаток дека е за Интер. Тој еден на С што фаќа малце.

Другиве ми се за Јувентус некако. Иам еден роднина у Белград живее и баш ја начнавме темава и вика абе кај нас се збори дека за Рома се повеќето од коментаториве.

Непрофесионални се тоа се слагам. Погово на утакмици на Јувентус и Лацио. Бем и СМС и Влаховиќ, преку курот и секој српски играч што игра у било која екипа.
златна телма :D

Абе заобиколи ме ако не ти се свиѓаат коментарите мои, ич да не те боли курот ја што ќе пишуем. Не знам што кур си се фатил за мојот само кој свите апла гледаа дека ве форсираа судијете цела ебана година. ЦЕЛА, посебно вториов дел на сезоната.

Трај тамо скри се у дупка, моли се у судије и кикс на Милан и ако бидете шампиони дој напрај некое хехенце
Па ваљда зашо сум мислел дека можеш колку толку реално да расудуваш и размислуваш. Очигледно грешка сум бил. Ае шетла и квичи како судат судиите у полза на Интер.

И затоа сме второ место на 3 кола пред крај. Од што не форсираа судијете.
Поготово па у вториов дел каде имаме 100 порази и изгубивме 7 бода предност.

Не се срами, возрасен си.

Свите гледале, да, пар неписмени јувенташи и пар испаничени миланези.

Па ваљда зашо сум мислел дека можеш колку толку реално да расудуваш и размислуваш. Очигледно грешка сум бил. Ае шетла и квичи како судат судиите у полза на Интер.

Ти се фаќаш за мојов сваки пост и ја шетла :pos:

Плачеше за голот на жиру две недеље овде се мутав се праеш

FSF5ZYAWUAEffjl (1).jpeg
Автоматски споено мислење:

И затоа сме второ место на 3 кола пред крај. Од што не форсираа судијете.
Поготово па у вториов дел каде имаме 100 порази и изгубивме 7 бода предност.

Не се срами, возрасен си.

Свите гледале, да, пар неписмени јувенташи и пар испаничени миланези.

Немаше да имате никаква шанса за титула уште пред три кола да не беа судијете

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom