Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
И недосудениов корнер сега после 100 допири од голманот и штоперот на Емполи е зашо ги форсираат судиите. Идеме даље.

Абе Болоња со бетер фаул постигна израмнувачки гол против Интер, еден интераш не заплака тука. Јас кога постирав слика од фаулот, рипнаа ботовите со "хаха" и "тажно".
Иста ситуација, Интер дава гол, не' местеле да освоиме титула па уште и црвен требало за Барела.

Леле колку сакам титулата Милан да ја изгуби во последно коло по некој ваков дискутабилен момент бар да сте во право за сите овие глупости што ги изнапишавте периодов.

Јас сум доброволец еве се пријавувам Марли да ми опцуе мајка за да изеде бан и да биде поштеден од вакво бламирање и плачење на стари години.

Све е чисто пак :pos:
ova ako e faul spored tebe od Skriniar, ne go gledaj vise sportov najiskreno :)
Pocist start zdravje, prime maldini start. Eve posledniov kadar ako ne ti bese dovolno jasen ondak ...

A i u pravo e pogore SK-92, so bolonja pred prviot gol cist faul imase nad perisic, bukvalno nikoj od nas na forumov ne go spomna toa, onaka si pomina ko nebiten podatok. Ne znam koj ti e filmov so placenjevo najiskreno narocito sto do vcera ne narekuvase dezurni plackovci i slicno, ne bese vakov pobogu, mozda napetava sezona te poremeti ko i pola od nas sto ke poremeti ama uste ne manifestirame nie.

Јас сум доброволец еве се пријавувам Марли да ми опцуе мајка за да изеде бан и да биде поштеден од вакво бламирање и плачење на стари години.
Не сум Марли (скраја да е) ама да ти ебам мајката.

Иначе и овде Милан оштетен, не смее гол со надворешна да даде играч, башка Лаутаро две маици соблече требаше 2 жути да добие.

ova ako e faul spored tebe od Skriniar, ne go gledaj vise sportov najiskreno :)
Pocist start zdravje, prime maldini start. Eve posledniov kadar ako ne ti bese dovolno jasen ondak ...

A i u pravo e pogore SK-92, so bolonja pred prviot gol cist faul imase nad perisic, bukvalno nikoj od nas na forumov ne go spomna toa, onaka si pomina ko nebiten podatok. Ne znam koj ti e filmov so placenjevo najiskreno narocito sto do vcera ne narekuvase dezurni plackovci i slicno, ne bese vakov pobogu, mozda napetava sezona te poremeti ko i pola od nas sto ke poremeti ama uste ne manifestirame nie.

Чист беше бе, не ја разбравте заебанцијата. Овај чист пак, пошто и прошлиот беше чист според вас

Се смири малку на теренот, а и тука. :D

После автоголот, немав никаква надеж дека ќе издржи Емполи до крај.

Како и да заврши првенството Марли, ја гледаш најдобрата екипа во Серие А. Уживај во моментот.

Ако на најдобрата екипа и треба очигледна судиска помош за победа со Емполи да му се пљукнем на Серија А

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom