Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Ako tepaat sega moive so sampdoria doma sto bi trebalo posle onakva pobeda vo Bergamo, najbitnite utakmici vo sezonata ni se na 6 januari na San Siro so Milan pa vednas posle toa Juve gostuva vo Rim. Dokolku ne izgubat niedna od tie dve utakmici ke bide super. Tammy i Zaniolo kako spic i poluspic e mnogu podobro odkolku kako Zaniolo na desno krilo.
Prvo tepajte dve utakmici po red,pa dojdi da praime muabet.

Ќе победат две со ред против отепани екипи и готово се доближваме до врвот :icon_lol: ....долга е нивата за орање...уште 18 утакмици се во игра(со оглед дека Саленнитраратнитатар ќе ја бркаат), и тука влијаат повреди, корона ти реков ми рече...

Како што го видов распоредот на Интер до 30-то коло ако бидат први тогаш то е то...отворен пат имаат последните 7-8 утакмици.

Земајќи предвид дека само 6 екипи имаат дадено помалку голови од Јуве и со 2 има исто дадено, тогаш ова 5то место и не изгледа така лошо, со 4 бодови зад Аталанта.

Дури ако ја видиме и играта каква беше, тогаш изгледа како резултат над можностите.

Земајќи предвид дека само 6 екипи имаат дадено помалку голови од Јуве и со 2 има исто дадено, тогаш ова 5то место и не изгледа така лошо, со 4 бодови зад Аталанта.

Дури ако ја видиме и играта каква беше, тогаш изгледа како резултат над можностите.
Побитно е што не примаат многу.
Само две имаат примено помалце голови од Јуве.

Ќе победат две со ред против отепани екипи и готово се доближваме до врвот :icon_lol: ....долга е нивата за орање...уште 18 утакмици се во игра(со оглед дека Саленнитраратнитатар ќе ја бркаат), и тука влијаат повреди, корона ти реков ми рече...

Како што го видов распоредот на Интер до 30-то коло ако бидат први тогаш то е то...отворен пат имаат последните 7-8 утакмици.
Nigde ne spomnav za vrvot.. muabetot mi e deka i vakov mrtov juve golemi se sansite da obezbedi LS.. a realno inter ke osvoi osven ako milan ili napoli ne se povampirat ama tesko..

Мала утеха и fun fact : Последниве години, никогаш есенскиот шампион не бил истата екипа со сезонскиот шампион.

НЕМА УТЕХА.
Fun Fact: Кога ИНТЕР бил есенски шампион(последните 4 пати) на крајот освоил и титула.

Fun Fact: Кога ИНТЕР бил есенски шампион(последните 4 пати) на крајот освоил и титула.

Не е точно, @Джонтра Вохохолта во Декември 2015 година ги прогласи за есенски шампиони, и не освоија титула на крај. Какви времиња, цел форум го убедуваше петардава дека кога ќе стигне полусезона тогаш се "прогласува" есенски шампион, а тој запнал у Декември :tvg:

Не е точно, @Джонтра Вохохолта во Декември 2015 година ги прогласи за есенски шампиони, и не освоија титула на крај. Какви времиња, цел форум го убедуваше петардава дека кога ќе стигне полусезона тогаш се "прогласува" есенски шампион, а тој запнал у Декември :tvg:
Тој мислеше пред паузата, а тогаш се погоди на пауза да одат со 17 изиграни кола.
Линк му пратив каде што после 19то коло пишуваше дека Наполи е „прогласен“ за есенски/зимски првак и пак не му се веруваше :pos:

И експерт за граматика изиграваше џонтрата со стариот профил, сега добро е што се држи до она малку што го знае :icon_lol:

Ќе правиме една полусезонска ретроспектива?

Ослабениот Интер кој ќе се бореше за излез во ЛЕ успеа за малку да му избега на евидентно појачаниот фаворит (според сите но не и Тролејбус) Јувентус со магот Алегри (е сеа да видите што е тренер а не Пирло) плус Локатели и заминувањето на Роналдо кој само ја кочеше моќната локомотива наречена Старата Дама...

Имено од ланската полусезона Интер освои плус 5 бода, Јувентус минус 2 и Милан минус 1 (што е огромен успех за нив знаејќи дека без пари им замина убедливо најдобриот играч во тимот Хакан).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom